Hull vs Newcastle – League Cup

Hemmalaget Hull

hull-vs-newcastleHull lyckades undvika en förlust i söndags när man lyckades få till 1-1 mot West Ham. Kvitteringsmålet kom ganska sent från försvararen Micheal Dawson och man har fortfarande bara två vinster av nio möjliga och av dem är sex förlustmatcher.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Hemmaformen för Hull lär inte fylla fansen med självförtroende. Man har förlorat fyra av de sex senaste hemmamatcherna och eftersom man förmodligen fokuserar allra mest på att stanna kvar i Premier Legue kan det få effekt på laguttagningen.

Bortalaget Newcastle

Newcastle leder för närvarande Championship och det gör man med sex poängs marginal ner till tvåan. Men säkert vill man också vinna en League Cup så att man påminns om fornstora dagar för den här anrika klubben.

I laget finns det flera stjärnor att välja mellan och de flesta är också i form. Så tränaren har en angenämt problem att ta ut det bästa laget till dagens match. Tio mål har Dwight Gayle gjort och Ayoze Perez har gjort tre mål i liga cupen. Men Newcastles styrka i år är nog att hela laget är välkomponerat och man spelar en offensiv fotboll.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen kommer att få sina chanser och vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos LeoVegas

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com