Hull vs Newcastle – League Cup

Hemmalaget Hull

hull-vs-newcastleHull lyckades undvika en förlust i söndags när man lyckades få till 1-1 mot West Ham. Kvitteringsmålet kom ganska sent från försvararen Micheal Dawson och man har fortfarande bara två vinster av nio möjliga och av dem är sex förlustmatcher.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Hemmaformen för Hull lär inte fylla fansen med självförtroende. Man har förlorat fyra av de sex senaste hemmamatcherna och eftersom man förmodligen fokuserar allra mest på att stanna kvar i Premier Legue kan det få effekt på laguttagningen.

Bortalaget Newcastle

Newcastle leder för närvarande Championship och det gör man med sex poängs marginal ner till tvåan. Men säkert vill man också vinna en League Cup så att man påminns om fornstora dagar för den här anrika klubben.

I laget finns det flera stjärnor att välja mellan och de flesta är också i form. Så tränaren har en angenämt problem att ta ut det bästa laget till dagens match. Tio mål har Dwight Gayle gjort och Ayoze Perez har gjort tre mål i liga cupen. Men Newcastles styrka i år är nog att hela laget är välkomponerat och man spelar en offensiv fotboll.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen kommer att få sina chanser och vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos LeoVegas

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar