IA vs Stjarnan – Island

Hemmalaget IA

IA vs StjarnanIA har varit en besvikelse i årets upplaga av Isländsk toppfotboll. Just nu har man inte mycket till spel och tappar poäng för ofta för att det ska kännas bra. Man kommer att få svårt att slå förra årets 7de placering och istället får man koncentrera sig på nedflyttningsstrecket.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man startade med en back-to-back matchserie och man förlorade båda de matcherna innan den första 3 poängaren kom i matchen efter mot Fjolnir. Detta tycks inte ha gjort mycket för laget utan man fortsatte förlora fler matcher innan man till slut vann 2 matcher på 7 möjliga. En av vinsterna var dessutom i cupen och det ger inga poäng i tabell fighten.

Bortalaget Stjarnan

Stjarnan rivstartade året genom att vinna 3 raka matcher, sedan spelade man 3 oavgjorda matcher och nu är man inne i en 3 matcher lång förlustsvit. Man vann dock mot IBV förra Torsdagen och kunde bryta förlustsviten vilket var bra för Stjarnan. Nu ligger man på 4de plats i högsta ligan och man har slagläge uppåt om man vinner idag. Det är bara 2 poäng upp till 3an Breidablik och dom vill man nog helst gå om idag.

Så här tänker vi

Två lag som gör lite mål och som släpper in få mål så spelar vi Under 2.5 mål till oddset 2.10 hos LeoVegas

Vi spelar: Under 2.5 mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar