IF Elfsborg vs BK Häcken – Speltips Allsvenskan

Elfsborg slutadBK Häcken speltips Allsvenskan borta mot IF Elfsborge sexa förra säsongen vilket var en sämre placering än året innan. Nu hoppas de kunna sikta högre men laget har inte spelat tävlingsmatcher i år eftersom de missade att kvala in till Svenska Cupen. Men tittar vi på träningsmatcherna har laget två vinster och tre oavgjorda vilket inte är fy skam. Nu väntar tuffast möjliga motstånd i premiären när BK Häcken kommer på besök i Borås. Blir det en jämn och tuff match som oddsen hos svensk betting tror? Eller blir det BK Häcken som håller för favoritskapet?

Datum: 3 april 2023
Avspark: 19:10
Arena: Borås Arena (Borås)
Domare: G Nyberg (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Allsvenskan

Vart har vi Elfsborg i år?

IF Elfsborg kom inte bättre än sexa förra säsongen vilket inte är en prestation laget är nöjda med. Nu hoppas de sluta högre upp i tabellen men det kan bli tufft med tanke på hur konkurrenterna rustat upp. Elfsborg har ett skickligt lag men har vad som krävs mot BK Häcken som går som tåget? 

Kan BK Häcken försvara guldet?

BK Häcken vann guld i överlägsen stil förra säsongen och det enda laget man inte besegrade var faktiskt Elfsborg. BK Häcken har fortsatt spela fin fotboll och få fina resultat under 2023. I Svenska Cupen har man nått final efter sex segrar och att vinna med 3-0 mot IFK Norrköping och samma siffror mot Djurgården. 

Häcken tar tre poäng i Borås

BK Häcken är klara favoriter att vinna matchen även om det är bra odds på bortalaget. Allt talar för att Häcken slutar topp tre i Allsvenskan och de kan mycket väl försvara sitt guld med tanke på hur fint de spelar för tillfället. Har de vad som krävs för att ta tre poäng i premiären? Vi tror de lyckas med detta. Därför spelar vi BK Häcken som segrare till oddset 2,25 hos Casumo.

Vårt speltips: BK Häcken vinner borta mot IF Elfsborg till odds 2,25 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Allsvenskan