IF Elfsborg vs Hammarby IF – Speltips Allsvenskan

Elfsborg behöver vinna för att haka IF Elfsborg vs Hammarby IF - Speltips Allsvenskanpå MFF i guldstriden efter att Malmö besegrat Sirius under lördagen. Men det är ingen enkel uppgift som väntar då Hammarby kommer på besök till Borås Arena. Elfsborg är klara favoriter om vi tittar på oddsen hos svensk betting men Hammarby avslutade vårsäsongen med seger mot BP och vann sin träningsmatch klart med 4-1. Samtidigt är Elfsborg i strålande form och hoppas kunna dra nytta av hemmaplansfördel.

Datum: 3 juli 2023
Avspark: 19:00
Arena: Borås Arena (Borås)
s G Maqedonci (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och betta på Allsvenskan

Elfsborg hoppas på tre poäng

Elfsborg hoppas kunna ta tre poäng hemma mot Hammarby i Allsvenskan. Laget ligger fem poäng bakom Malmö FF men har en match mindre spelad. Elfsborg har nio vinster och en oavgjord på sina tio senaste tävlingsmatcher. Det gör att de är med i guldstriden i allra högsta grad. Nu återstår det att se om de har vad som krävs för att fortsätta på inslagen väg.

Bajen har varit en besvikelse

Hammarby slutade trea förra säsongen och förväntningarna var stora på att de skulle kunna utmana om Europa denna säsong. Men efter 13 spelade matcher ligger nia i tabellen och har 13 poäng upp till Europa. Kan de vinna borta mot Elfsborg klättrar de i tabellen men oddsen talar för att det blir oerhört svårt då hemmalaget är extremt formstarkt.

Elfsborg ser starka ut

Elfsborg har inte tappat några avgörande spelare och har en solid stomme. Därför är det ingenting som talar för att laget skulle ha några problem att vinna mot Hammarby. De har fördel av hemmaplan och är oerhört skickliga på plasten i Borås. Vi tror att de har vad som krävs för att vinna matchen. Därför spelar vi Elfsborg som segrare till oddset 1,68 hos Expekt.

Vårt speltips: Elfsborg vinner hemma mot Hammarby till oddset 1,68 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och betta på Allsvenskan