IF Elfsborg vs Östersunds SK – Allsvenskan

Guliganerna elfsborgAllsvenskan fortsätter denna rekordsommar och på måndagskvällen är det dags för Elfsborg att ta emot Östersund. Ett Elfsborg som vid förlust endast är tre poäng ovanför strecket. En hemmaseger däremot tar laget upp förbi göteborg mot säkrare mark. Östersund har dock fått upp flåset rejält och vunnit 3 av 4 matcher efter uppehållet. Vem vinner på Borås Arena?

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet 

Hemmalaget IF Elfsborg

Även om förhoppningarna inte var allt för stora inför säsongen på Elfsborg har fansen på borås arena inte haft särskilt mycket att glädjas åt denna säsong. Efter uppehållet har jublet knappast växt även om det inledde bra med seger mot Örebro och kryss mot topplaget Hammarby. Nu har det dock blivit två raka förluster och man har inte gjort mål på 270 minuter!

Bortalaget Östersund

Hybrislaget nummer ett förra säsongen har tappat sin tränare Potter, stjärnan Ken Sema och dessutom har det hänt en del kring profilen Daniel Kindberg. Sportsligt har det inte påverkat Östersund som bara tappat poäng mot MFF borta, i en match som av den allmäna fotbollsfanatikern måste beskrivas som ett rån. Nu har man chansen att ta in ännu mer på topplagen genom en seger mot Elfsborg. Förlust och avståndet upp blir ännu större.

Så här tänker vi

En oerhört jämn match förväntas mellan lagen men det är ändå Östersund som på förhand är favoriter iallafall om vi tittar på formen. Elfsborg har dock varit hyfsat starka hemma även om Östersund varit ännu starkare borta. Detta blir lite av en vattendelare för Östersund tror vi. En vinst innebär att man har häng på toppstriden, en förlust så blir avståndet nog för stort. Vi tror på det förstnämnda och väljer att spela seger för Elfsborg till oddset 2,75 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Elfsborg vinner över Östersund till oddset 2,75 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com