IF Elfsborg vs Östersunds SK – Allsvenskan

Guliganerna elfsborgAllsvenskan fortsätter denna rekordsommar och på måndagskvällen är det dags för Elfsborg att ta emot Östersund. Ett Elfsborg som vid förlust endast är tre poäng ovanför strecket. En hemmaseger däremot tar laget upp förbi göteborg mot säkrare mark. Östersund har dock fått upp flåset rejält och vunnit 3 av 4 matcher efter uppehållet. Vem vinner på Borås Arena?

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet 

Hemmalaget IF Elfsborg

Även om förhoppningarna inte var allt för stora inför säsongen på Elfsborg har fansen på borås arena inte haft särskilt mycket att glädjas åt denna säsong. Efter uppehållet har jublet knappast växt även om det inledde bra med seger mot Örebro och kryss mot topplaget Hammarby. Nu har det dock blivit två raka förluster och man har inte gjort mål på 270 minuter!

Bortalaget Östersund

Hybrislaget nummer ett förra säsongen har tappat sin tränare Potter, stjärnan Ken Sema och dessutom har det hänt en del kring profilen Daniel Kindberg. Sportsligt har det inte påverkat Östersund som bara tappat poäng mot MFF borta, i en match som av den allmäna fotbollsfanatikern måste beskrivas som ett rån. Nu har man chansen att ta in ännu mer på topplagen genom en seger mot Elfsborg. Förlust och avståndet upp blir ännu större.

Så här tänker vi

En oerhört jämn match förväntas mellan lagen men det är ändå Östersund som på förhand är favoriter iallafall om vi tittar på formen. Elfsborg har dock varit hyfsat starka hemma även om Östersund varit ännu starkare borta. Detta blir lite av en vattendelare för Östersund tror vi. En vinst innebär att man har häng på toppstriden, en förlust så blir avståndet nog för stort. Vi tror på det förstnämnda och väljer att spela seger för Elfsborg till oddset 2,75 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Elfsborg vinner över Östersund till oddset 2,75 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com