IFK Göteborg vs AIK – Allsvenskan

Hemmalaget IFK Göteborg

Detta är en intressant match och blir säkert sevärd. På pappret är AI,K som ligger på en andraplats, ett starkare lag än IFK Göteborg som befinner sig på en elfteplats. Nu har vi passerat hälften av säsongen för länge sedan och det återstår inte alltför många matcher. IFK Göteborg är helt enkelt urstarka på sin hemmaarena och har inte förlorat många matcher där. Detta är inte heller någon statistik som är ny för i år utan gäller i flera år bakåt.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

IFK Göteborg har inte förlorat en enda match av de senaste 36 hemmamatcher som de har spelat. Det är ett anmärkningsvärt resultat och man undrar varför dem inte är högre upp i tabellen är vart de är. Många förlustmatcher på bortaplan och alldeles för många oavgjorda matcher på hemmaplan är svaret på den frågan i år.

Bortalaget AIK

AIK som gjorde en mycket bra insats på bortaplan där dem besegrade Sirius med hela 4-1.  Nu har dem på grund av Europa League-spel varit tvungna att spela flera matcher per vecka och med det spelschemat kan det komma att ta ut sin rätt i längden. Bland de oväntade förlusterna som har kommit var den mot Kalmar den som förvånade oss mest.

Så här tänker vi

Tittar vi bara på pappret och hur tabellen ser ut är detta en solklar sak men vi tror på IFK Göteborgs hemmafacit och väljer att spela IFK Göteborg 0.0 asiatiskt handikapp till oddset 1.85 hos Betser

Vårt speltips: IFK Göteborg 0.0 asiatiskt handikapp hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar