IFK Göteborg vs AIK – Allsvenskan

Hemmalaget IFK Göteborg

Detta är en intressant match och blir säkert sevärd. På pappret är AI,K som ligger på en andraplats, ett starkare lag än IFK Göteborg som befinner sig på en elfteplats. Nu har vi passerat hälften av säsongen för länge sedan och det återstår inte alltför många matcher. IFK Göteborg är helt enkelt urstarka på sin hemmaarena och har inte förlorat många matcher där. Detta är inte heller någon statistik som är ny för i år utan gäller i flera år bakåt.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

IFK Göteborg har inte förlorat en enda match av de senaste 36 hemmamatcher som de har spelat. Det är ett anmärkningsvärt resultat och man undrar varför dem inte är högre upp i tabellen är vart de är. Många förlustmatcher på bortaplan och alldeles för många oavgjorda matcher på hemmaplan är svaret på den frågan i år.

Bortalaget AIK

AIK som gjorde en mycket bra insats på bortaplan där dem besegrade Sirius med hela 4-1.  Nu har dem på grund av Europa League-spel varit tvungna att spela flera matcher per vecka och med det spelschemat kan det komma att ta ut sin rätt i längden. Bland de oväntade förlusterna som har kommit var den mot Kalmar den som förvånade oss mest.

Så här tänker vi

Tittar vi bara på pappret och hur tabellen ser ut är detta en solklar sak men vi tror på IFK Göteborgs hemmafacit och väljer att spela IFK Göteborg 0.0 asiatiskt handikapp till oddset 1.85 hos Betser

Vårt speltips: IFK Göteborg 0.0 asiatiskt handikapp hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com