IFK Göteborg vs Degerfors – Speltips Allsvenskan

IFK Göteborg är klara favoriter att vinna mot bottenlaget Degerfors som dock stod för en stark insats senast när laget fick kryss mot AIK i förra omgången. Nu ställs de mot varandra i Sveriges näst största stad. Blåvitt har pressen på sig trots segern mot Sirius senast men det är Degerfors som är i störst behov av poäng. Vem vinner det viktiga mötet i Göteborg?

Hämta en oddsbonus hos Campobet och oddsa på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

IFK Göteborg är favoriter enligt oddsen

Det är IFK Göteborg som är solklara favoriter att vinna mötet mot Degerfors men samtidigt har inte ”Blåvitt” imponerat. Efter tre raka segrar har det endast blivit två vinster på de tio efterföljande matcherna. Samtidigt har Göteborg häng på toppen och en seger mot Degerfors tar laget upp i tabellen mot Europa-platserna.

Kan Degerfors överraska?

Degerfors har endast två segrar på de inledande elva omgångarna i Allsvenskan och inte mycket talar för att de kan hota IFK Göteborg. Laget behöver poäng och har inte imponerat alls och just nu är man på nedflyttningsplats. En seger mot ”Blåvitt” kan dock bli svårt men efter Sundsvalls överraskande vinst mot MFF är poängbehovet stort.

Vem tar de tre poängen?

Degerfors vann faktiskt senaste mötet borta mot Göteborg men samtidigt går det inte att komma ifrån att formen i årets Allsvenskan varit betydligt svagare. Därför tror vi inte på något annat än att hemmalaget håller för favoritskapet vilket skulle innebära tre raka segrar för IFK Göteborg. Detta är vad oddsen visar också. Därför väljer vi också att spela IFK Göteborg som vinnare över Degerfors till ooddset 1,68 hos Campobet.

Vårt speltips: IFK Göteborg vinner över Degerfors till oddset 1,68 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com