IFK Göteborg vs HJK – Europa League

Hemmalaget IFK Göteborg

IFK Göteborg vs HJKPrecis som det är med många ligor runt om i Europa är man just nu halvvägs igenom serien. IFK Göteborg ligger för närvarande på 3de plats fyra poäng bakom serieledande Malmö FF.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mycket lite har hänt i IFK Göteborg inför denna säsong med endast ett nytt namn och två som har lämnat och dessutom den spelare man signerade kommer inte att anslutna förr än i January 2017 vilket gör att det är samma lag i år som förra året. De två som lämnade var Mauricio Albornoz för Åtvidaberg och Hjortur Hermansson som gick till PSV’s reservlag.

Bortalaget HJK

Det är ungefär samma situation i Finländska Veikkausliiga där man är halvvägs igenom sin säsong och man är 1a i tabellen. Men andraplacerade Mariehamn har samma poäng och en match mindre spelad.

HJK är i bra form då man kommer med 7 vunna matcher, 3 oavgjorda och 2 förlorade. Man är fortfarande obesegrade i Europa League då man vann båda sina hemma respektive bortamatcher i omgång ett och två. Idag måste man verkligen spela stabilt och vara villig att löpa mycket då man möter ett IFK Göteborg som bara har förlorat 2 hemmamatcher av 15.

Så här tänker vi

Vi tror på IFK Göteborg och spelar Asian -1 på Göteborg till oddset 1.89 hos mybet

Vi spelar: Asian -1 IFK Göteborg hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar