IFK Göteborg vs HJK – Europa League

Hemmalaget IFK Göteborg

IFK Göteborg vs HJKPrecis som det är med många ligor runt om i Europa är man just nu halvvägs igenom serien. IFK Göteborg ligger för närvarande på 3de plats fyra poäng bakom serieledande Malmö FF.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mycket lite har hänt i IFK Göteborg inför denna säsong med endast ett nytt namn och två som har lämnat och dessutom den spelare man signerade kommer inte att anslutna förr än i January 2017 vilket gör att det är samma lag i år som förra året. De två som lämnade var Mauricio Albornoz för Åtvidaberg och Hjortur Hermansson som gick till PSV’s reservlag.

Bortalaget HJK

Det är ungefär samma situation i Finländska Veikkausliiga där man är halvvägs igenom sin säsong och man är 1a i tabellen. Men andraplacerade Mariehamn har samma poäng och en match mindre spelad.

HJK är i bra form då man kommer med 7 vunna matcher, 3 oavgjorda och 2 förlorade. Man är fortfarande obesegrade i Europa League då man vann båda sina hemma respektive bortamatcher i omgång ett och två. Idag måste man verkligen spela stabilt och vara villig att löpa mycket då man möter ett IFK Göteborg som bara har förlorat 2 hemmamatcher av 15.

Så här tänker vi

Vi tror på IFK Göteborg och spelar Asian -1 på Göteborg till oddset 1.89 hos mybet

Vi spelar: Asian -1 IFK Göteborg hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com