IFK Göteborg vs IFK Norrköping – Allsvenskan

Hemmalaget IFK Göteborg

En mycket intressant match för oss som spelar på sport. IFK Norrköping har en grym form just nu och ligger på en fin fjärdeplats medan IFK Göteborg inte har förlorat på hemmaplan på över två år när det gäller Allsvenskan. I nästan alla IFK Göteborgs matcher har det producerats många mål, både bakåt och framåt har det blivit i hela 86% av matcherna. IFK Göteborg har denna säsong bara en vinst på hemmaplan men en tendens också att släppa in slarviga mål.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Denna tendens att släppa in slarviga mål brukar hända i slutet av matcherna. I 43% av de matcher som har spelats på hemmaplan har dem släppt in bollar när det återstår 15 minuter av matchen.

Bortalaget IFK Norrköping

IFK Norrköping är ett av få lag som har vunnit i Göteborg och det skedde i Svenska Cupen 2017. Men till den här matchen kommer dem efter att ha förlorat Europa League platsen mot det lilla lettiska laget Trakai och det svider säkert. Båda lagen har gjort mål i fyra av de senaste sex matcherna och i IFK Norrköpings fall i 76% av matcherna på bortaplan. Nu har det gått en vecka sedan dem blev utslagna ur Europa League och kommer säkert laddade till matchen idag.

Så här tänker vi

Eftersom ett lag är bra på att göra mål på bortaplan och ett lag är slarviga men också kan producera mål har vi hittat spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.74 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar