IFK Göteborg vs IFK Norrköping – Allsvenskan

Hemmalaget IFK Göteborg

En mycket intressant match för oss som spelar på sport. IFK Norrköping har en grym form just nu och ligger på en fin fjärdeplats medan IFK Göteborg inte har förlorat på hemmaplan på över två år när det gäller Allsvenskan. I nästan alla IFK Göteborgs matcher har det producerats många mål, både bakåt och framåt har det blivit i hela 86% av matcherna. IFK Göteborg har denna säsong bara en vinst på hemmaplan men en tendens också att släppa in slarviga mål.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Denna tendens att släppa in slarviga mål brukar hända i slutet av matcherna. I 43% av de matcher som har spelats på hemmaplan har dem släppt in bollar när det återstår 15 minuter av matchen.

Bortalaget IFK Norrköping

IFK Norrköping är ett av få lag som har vunnit i Göteborg och det skedde i Svenska Cupen 2017. Men till den här matchen kommer dem efter att ha förlorat Europa League platsen mot det lilla lettiska laget Trakai och det svider säkert. Båda lagen har gjort mål i fyra av de senaste sex matcherna och i IFK Norrköpings fall i 76% av matcherna på bortaplan. Nu har det gått en vecka sedan dem blev utslagna ur Europa League och kommer säkert laddade till matchen idag.

Så här tänker vi

Eftersom ett lag är bra på att göra mål på bortaplan och ett lag är slarviga men också kan producera mål har vi hittat spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.74 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com