IFK Göteborg vs IFK Värnamo – Speltips Allsvenskan

IFK Göteborg - Speltips vs IFK Värnamo AllsvenskanIFK Göteborg valde att göra sig av med tränare Micke Stahre några veckor innan premiären. Nu står laget inför en premiär utan huvudtränare mot välskötta IFK Värnamo som gjorde en fin debutsäsong och slutade på tionde plats trots att många trodde att laget skulle åka ur. Nu återstår det att se om IFK Göteborg blivit bättre utan Stahre eller om problemet ligger på andra håll. Oavsett vilket blir det ett intressant möte på Gamla Ullevi under söndagen. Vem går segrande ur mötet?

Datum: 2 april 2023
Avspark: 17:30
Arena: Gamla Ullevi (Göteborg)
Domare: A Ladebäck (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Allsvenskan

Får IFK Göteborg fart med ny tränare?

IFK Göteborg valde att sparka Micke Stahre efter sista gruppspelsmatchen i Svenska Cupen. Därför är det Alexander Tengryd och William Lundin som leder laget i premiären mot Värnamo. “Blåvitt” sägs aktivt leta efter ny huvudtränare och sportchef men har inget klart till premiären av Allsvenskan 2023. Nu återstår det att se om laget kan ta viktiga tre poäng mot Värnamo för att undvika krisrubriker direkt i säsongsinledningen. 

IFK Värnamo håller sig kvar i Allsvenskan

IFK Värnamo stod för en stark debutsäsong och en tionde plats var bättre än experter inom svensk betting trott. Nu återstår det att se om de kan komma lika bra utan Marcus Antonssons 20+ mål. Men laget har en grundfilosofi som borde räcka till nytt kontrakt samt Jonas Thern som ansvarig vilket brukar räcka långt. Dessutom är Simon Thern tillbaka i sin moderklubb. 

Det blir jämnt på Gamla Ullevi

Vi tror på en jämn tillställning på Gamla Ullevi där det är hemmalaget som har pressen på sig. Men med tanke på hur skickliga Värnamo är tror vi att de kan ställa till med besvär i Sveriges näst största stad. Det kommer att bli jämnare än vad oddsen visar. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Göteborg och Värnamo till oddset 3,75 hos Betinia.

Vårt speltips: Det slutar oavgjort mellan IFK Göteborg och IFK Värnamo till oddset 3,75 hos Betinia. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Allsvenskan