IFK Göteborg vs Piast Gliwice – Europa League

Hemmalaget IFK Göteborg

IFK Göteborg vs Piast GliwiceDet går bra för IFK Göteborg både i den inhemska ligan Allsvenskan såväl som i detta Europa League kval. Man är inne i en skön segersvit för tillfället och man har inte förlorat ett man på 6 gånger. Bra jobbat!

I bortamatchen mot Piast Gliwice tog man ledningen efter bara 2 minuter och innan halvlek så hade man dessutom gjort 2-0. Och när matchen nästan var slut hann man göra ytterligare och man vann således med 3-0. Det enda laget som inte har förlorat mot IFK Göteborg under den här positiva sviten är Elfsborg som mäktade med att spela oavgjort och den matchen slutade 1-1. Detta gjorde att man kunde klättra till en fin 3de plats i Allsvenskan.

Bortalaget Pias Gliwice

Man startade inte bra i förra matchen mot IFK Göteborg, man var slarviga och svaga i sitt närkampsspel. Något som resulterade i ett snabbt baklängesmål. Men sedan fortsatte man att spela svagt och det var något IFK Göteborg var snabba med att utnyttja.

I den inhemska ligan är Piast Gliwice om ännu sämre detta år. På 11 matcher har man bara vunnit en enda match på bortaplan men iof har många matcher också slutat oavgjort.

Så här tänker vi

Självklart vinner IFK Göteborg matchen även om man spelar med juniorlaget men för att få värde på matchen spelar vi Över 2.5 mål till oddset 1.80 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Över 2.5 mål hos Ladbrokes.