IFK Göteborg vs Piast Gliwice – Europa League

Hemmalaget IFK Göteborg

IFK Göteborg vs Piast GliwiceDet går bra för IFK Göteborg både i den inhemska ligan Allsvenskan såväl som i detta Europa League kval. Man är inne i en skön segersvit för tillfället och man har inte förlorat ett man på 6 gånger. Bra jobbat!

I bortamatchen mot Piast Gliwice tog man ledningen efter bara 2 minuter och innan halvlek så hade man dessutom gjort 2-0. Och när matchen nästan var slut hann man göra ytterligare och man vann således med 3-0. Det enda laget som inte har förlorat mot IFK Göteborg under den här positiva sviten är Elfsborg som mäktade med att spela oavgjort och den matchen slutade 1-1. Detta gjorde att man kunde klättra till en fin 3de plats i Allsvenskan.

Bortalaget Pias Gliwice

Man startade inte bra i förra matchen mot IFK Göteborg, man var slarviga och svaga i sitt närkampsspel. Något som resulterade i ett snabbt baklängesmål. Men sedan fortsatte man att spela svagt och det var något IFK Göteborg var snabba med att utnyttja.

I den inhemska ligan är Piast Gliwice om ännu sämre detta år. På 11 matcher har man bara vunnit en enda match på bortaplan men iof har många matcher också slutat oavgjort.

Så här tänker vi

Självklart vinner IFK Göteborg matchen även om man spelar med juniorlaget men för att få värde på matchen spelar vi Över 2.5 mål till oddset 1.80 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Över 2.5 mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com