IFK Norrköping vs BK Häcken – Speltips Allsvenskan

IFK Norrköping vs BK Häcken - Speltips AllsvenskanDen regerande svenska mästaren åker till Norrköping för ett viktigt möte i Allsvenskan. BK Häcken är favoriter om vi tittar på oddsen hos svensk betting och det är inte så konstigt om vi tittar på formen till hemmalaget. Tre förluster och en oavgjord avslutade man vårsäsongen med och dessutom förlust hemma mot “Gnaget” i en träningsmatch i måndags. Nu återstår det att se om BK Häcken vinner som förväntat eller om IFK Norrköping kan överraska och hitta tillbaka till det fina spel som de hade under första halvan av maj när de vann tre raka matcher. 

Datum: 2 juli 2023
Avspark: 15:00
Arena: Platinumcars Arena (IFK Norrköping)

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Allsvenskan

IFK Norrköping ligger i mitten av tabellen

IFK Norrköping spelade seriefinal i Allsvenskan mot Malmö FF den 24 april och förlorade. Därefter kryssade de mot Göteborg innan de vann tre raka segrar. Men en horribel avslutning på vårsäsongen gör att laget ligger på åttonde plats i Allsvenskan. Frågan är om de kan hitta rätt och ta en överraskande trea mot BK Häcken som ska kvala till Champions League i sommar.

BK Häcken ska slåss på två fronter

BK Häcken tog tre raka segrar innan uppehållet och ligger tre poäng bakom MFF men med en match mer spelad. Frågan är om de har vad som krävs för att kvala in till Europa och slåss om guldet? Det kommer bli intressant att följa och vi hoppas att BK Häcken lyckas ta sig in i någon av turneringarna. Men först väntar vardag mot IFK Norrköping och Häcken behöver vinna då de annars kan ligga en bra bit efter toppen.

Vem vinner matchen?

Vi tror att det kan bli jämnare än vad oddsen visar på matchen i Norrköping. Norrköping är luriga och vi tror att de kan överraska. Därför spelar vi IFK Norrköping som vinnare till oddset 4,90 hos Campobet.

Vårt speltips: IFK Norrköping vinner över BK Häcken till oddset 4,90 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Allsvenskan