IFK Norrköping vs Brommapojkarna – Speltips Allsvenskan

Femman IFK NorrkIFK Norrköping vs Brommapojkarna - Speltips Allsvenskanöping ställs mot sjuan Brommapojkarna i en minst sagt intressant match på Platinumcars Arena. Hemmalaget är favoriter om vi tittar på oddsen hos svensk betting men har samtidigt två raka förluster i Allsvenskan. Nu väntar säsongens överraskning i form av Brommapojkarna. BP föll något överraskande hemma mot Sirius senast men hade innan dess fem vinster och en oavgjord på de sex senaste matcherna. Vem vinner den viktiga matchen?

Datum: 3 juni 2023
Avspark: 17:30
Arena: Platinumcars Arena (Norrköping)
Domare: M Al-Hakim (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

IFK Norrköping är favoriter enligt oddsen

För IFK Norrköpings del såg det väldigt bra ut fram tills för två matcher sedan. Laget hade endast en förlust på de första åtta matcherna. Men de två senaste matcherna har det gått tyngre. Först förlust hemma mot IF Elfsborg följt av ytterligare en förlust borta mot Kalmar. Bägge gånger förlorade man med 1-2. 

BP har överraskat positivt

Brommapojkarna var tippade sist i Allsvenskan av de flesta experter inför säsongen. Det började också tufft med tre raka förluster i säsongsinledningen. Men därefter fick laget upp farten rejält och vann fem av de sex kommande matcherna. Därför trodde många att de skulle ta tre poäng hemma mot bottenlaget IK Sirius senast. Men det lyckades man inte med utan föll överraskande med 1-2. 

Vem vinner matchen i Norrköping?

Peking är klara favoriter inför mötet mot BP och fördelen av hemmaplan talar till deras fördel. Samtidigt har BP imponerat stort och vunnit mot såväl Halmstad, Kalmar och Värnamo borta denna säsong. Men i slutändan tror vi att IFK Norrköping är tillräckligt starka för att vinna detta möte. Vi spelar därför Peking som vinnare till oddset 1,80 hos Betsson.

Vårt speltips: Peking vinner hemma mot BP till oddset 1,80 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan