IFK Norrköping vs Elfsborg – Allsvenskan

logotyp IFK NorrköpingTopplaget Norrköping tar emot bottenlaget Elfsborg i denna intressanta drabbning på Idrottsparken i Norrköping. Guldlaget från 2015 har chans att återupprepa succén 2018 då man på riktigt är med i toppstriden igen. Vinner man sina hängmatcher är man delad etta och kanske kan Jens Gustafssons mannar nå hela vägen 2018? Isåfall bör laget besegra Elfsborg på måndag.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Norrköping

Norrköping är tillbaka starkare än någonsin och det var många som trodde laget skulle bli ett topplag efter värvningarna av framförallt Simon Thern och Jordan Larsson. De båda skåningarna har lyft laget rejält som nu är med i toppstriden i allra högsta grad. Efter halva serien spelad är ”peking” i topp om man vinner sina hängmatcher men mot Elfsborg har det visat sig vara svårare än mot många andra lag. Tre vinster på 16 försök talar inte för Norrköping, men allt annat gör det faktiskt.

Bortalaget Elfsborg

Elfsborg är inte riktigt samma lag som man en gång varit. Istället har laget säsong efter säsong hamnar längre ner i tabellen och i fjol gick så det långt att man sparkade sin tränare. Under 2018 har det dock inte gått särsklit mycket bättre och Elfsborg är i högsta grad inblandad i bottenstriden. Dock har man efter VM-uppehållet vunnit en match och spelat oavgjort en, något som gjort att man nu har lite mer andrum, om än fortfarande väldigt lite luft.

Så här tänker vi

Norrköping är starkare än Elfsborg men dock har man haft oerhört svårt tidigare mot de svartgula. 16 matcher på 10 år har gett följande statistik; 3 segrar för Norrköping, 2 oavgjorda och 11 segrar för Elfsborg. Under måndagen hoppas Norrköping vända trenden och vi tror faktiskt man lyckas. Vi väljer därför att spela på seger för Norrköping mot Elfsborg till oddset 1,80 hos Unibet. 

Vårt speltips: Norrköping vinner över Elfsborg till oddset 1,80 hos Unibet!

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com