IFK Norrköping vs Elfsborg – Allsvenskan

Hemmalaget IFK Norrköping

Detta är en viktig match inför framtiden och de högre placeringarna i Allsvenskan för IFK Norrköping. De vill säkert få med sig alla tre poängen från dagens match då nästa match under nästa vecka är en svår bortamatch mot AIK. Båda de här matcherna är ytterst viktiga om de har tänkt haka på Malmö FF som leder just och få en chans på att vinna ligan. Nästa månad är det också spel ute i Europa och de måste också planera sitt manskap efter den vetskapen men så här långt har de gjort ett bra jobb.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen är sju vunna av nio möjliga och de har bara en förlust på tretton matcher så formen är mycket god. På hemmaplan har dem vunnit ungeför 63% av sina matcher.

Bortalaget Elfsborg

Elfsborg är också inne i en bra form just och de kommer till matchen i tron om att de skall kunna få med sig både en poäng och kanske till och med tre stycken. Problemet för Elfsborg hela den här säsongen har varit just bortamatcherna och de har bara tagit 1 poäng i snitt på sina bortaresor. Försvarsspelet är inte heller på topp då man släpper in 1.54 mål per match och hela 1.85 mål på sina bortamatcher.

Så här tänker vi

Med tanke på IFK Norrköpings form och Elfsborgs förmåga att inte hålla tätt bakåt gör att vi väljer att spela IFK Norrköping för vinst till oddset 1.95 hos Betser

Vårt speltips: IFK Norrköping för vinst till oddset 1.95 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com