IFK Norrköping vs Gif Sundsvall – Allsvenskan

Tränare norrköpingNär toppligorna nu är avgjorda, måste vi fram tills VM börjar, nöja oss med Allsvensk fotboll. Efter favoritens Malmö FF:s kollaps under första tredjedelen av säsongen och AIK:s bortavinst över Bajen ser tabellen mer spännande ut än på länge. Ett lag som i allra högsta grad är med i toppstriden är IFK Norrköping som inför matchen ligger trea i tabellen och en seger innebär att man bara är tre poäng från serieledning.  För Sundsvall som spelat minst matcher i serien gäller det att ta poäng när man kan – men borta mot Norrköping kan man knappast förvänta sig det.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget IFK Norrköping:

Norrköping har sedan guldet 2015 varit ett topplag i serien. Ifjol gick det dock sådär och man nådde inte riktigt samma fina nivå som 2015 och 2016. Däremot är 2018 eventuellt året när Norrköping på allvar är med i guldstriden igen. Med nya spännande nyförvärv som Simon Thern och Jordan Larsson går man vid seger upp på samma poäng som tvåan AIK och endast tre pong bakom ettan Hammarby. Det ser ut att bli en spännande säsong för ”Peking”.

Bortalaget GIF Sundsvall:

Sundsvall inledde starkt och har inte blivit det bottengäng som alla experter förutspådde inför säsongen. Istället har man tagit poäng i sex av åtta matcher och trots förlusten senast mot Östersund är man Norrlands bästa lag för tillfället då man ligger en poäng före Östersund med en match mindre spelad. Sundsvall har hitills vunnit varannan match i serien och eftersom det blev förlust senast bör vinsten komma nu enligt logiken. Synd bara att Norrköping är väldigt bra!

Så här tänker vi:

”Peking” har visserligen haft problem förr mot tippade bottenlag och förlorade oväntat hemma mot TFF för några omgångar sedan. Trots detta är man naturligtvis enorma favoriter inför matchen och har både starkare lag och fördel av hemmaplan. Vi väljer därför att spela på seger för Norrköping till oddset 1,52 hos Unibet.

Vårt speltips: Norrköping besegrar Sundsvall till oddset 1,52 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com