IFK Norrköping vs IFK Göteborg – Allsvenskan

Norrköping IFKDags för topplaget IFK Norrköping att emot bottenlaget IFK Göteborg på Idrottsparken i Norrköping. Det är ett ”Peking” som vill haka på duon i toppen och samtidigt hålla jagande MFF bakom sig. För detta krävs en seger hemma mot ”Änglarna” som har en tuff säsong bakom sig. Förvänta er mycket kamp och två lag som vill vinna när domaren blåser igång matchen klockan 19:00 på måndagskvällen.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget IFK Norrköping

Norrköping var i allra högsta grad med i guldstriden men efter bara 1 seger på de 4 senaste allsvenska matcherna har man tappat mark till guldlagen. Istället slåss man nu om en tredjeplats tillsammans med Malmö och Östersund även om det såklart finns hopp om ädlare valörer än så. I senaste matchen ställdes Norrköping mot Brottby SK i Svenska Cupen, en match man vann med 10-0. Nu väntar bättre motstånd och det återstår att se om Norrköping kan ta de tre poängen man behöver.

Bortalaget IFK Göteborg

Göteborg är långt ifrån den svenska gigant man en gång varit. Istället har man fått rikta in sig på att lämna bottenträsket men även om man vann senaste allsvenska matchen mot Östersund hade man tre raka förluster innan det. I tabellen ligger man på en tioende plats men oavsett kriser kommer man inte åka ur serien. Inte för att man är bra utan för att det finns så många andra dåliga lag.

Så här tänker vi

Norrköping har betydligt bättre lag än IFK Göteborg och ska således inte ha några problem att vinna på sin hemmaplan. I vanliga fall hade detta varit ett högintressant möte men det är för stor skillnad på lagen säsongen 2018. Norrköping kommer inte ha några större problem utan lär avfärda sin motståndare utan några större problem. Vi väljer därför att spela hemmaseger till oddset 1,55 hos Bethard.

Vårt speltips: Norrköping vinner över Göteborg till oddset 1,55 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com