IFK Norrköping vs IK Sirius – Speltips Allsvenskan

IFK Norrköping hIFK Norrköping vs IK Sirius - Speltips Allsvenskanade ingen rolig säsong 2022 i Allsvenskan och nu återstår det att se om de går bättre 2023. Mot IK Sirius bör de i alla fall kunna ta tre poäng med fördel av hemmaplan samtidigt som IK Sirius inte känns särskilt starka i år med ny tränare och flera spelartapp. Frågan är om det blir en programenlig seger för hemmalaget eller om Sirius kan överraska? Klockan 15:00 är det avspark mellan de båda lagen. 

Datum: 2 april 2023
Avspark: 15:00
Arena: Platinumcars Arena (Norrköping)
Domare: F Klitte (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Allsvenskan

IFK Norrköping var svaga förra säsongen

Vi har vant oss med IFK Norrköping som spelar på övre halvan men 2022 slutade laget tolva i tabellen och hade endast tre poängs marginal till negativ kvalplats. Nu återstår det att se om IFK Norrköping kan gå bättre under 2023. Det vore förvånande om det skulle gå sämre i alla fall med tanke på spelarmaterialet man har att förfoga över.

IK Sirius kan ramla ur

IK Sirius slutade elva en poäng före IFK Norrköping men hade en svag höst. Frågan är hur laget går 2022. Många tror att laget kan åka ur tillsammans med Brommapojkarna. Men de borde ha tillräcklig kvalitet för att stanna kvar i Allsvenskan även nästa säsong med tanke på spelarmaterialet de har. 

Norrköping vinner premiären

IFK Norrköping är favoriter enligt experterna hos svensk betting och det är inte särskilt konstigt med tanke på hur skickliga laget är jämfört med Sirius. Men förra säsongen slutade Sirius före i tabellen. Dock tror vi att “Peking” är tillräckligt starka för att ta tre poäng i lagets premiär i Allsvenskan 2023.

Därför spelar vi IFK Norrköping som vinnare som vinnare till oddset 1,85 hos Betsson.

Vårt speltips: IFK Norrköping vinner mot IK Sirius till oddset 1,85 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Allsvenskan