IFK Norrköping vs Trakai – Europe League kval

Hemmalaget IFK Norrköping

Båda lagen hade det ganska enkelt i den först omgången men i den här matchen kommer de båda få uppleva hårdare motstånd. IFK Norrköping är klara favoriter och har en fin form framför målet den sista tiden. IFK Norrköping hoppas nog på en repris ifrån den första omgångens match då laget tog en 5-0 ledning redan i den första halvleken och matchen var klar.

Spela hos Redbet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Idag kommer det nog inte gå lika enkelt, mest på grund av att motståndet är mycket svårare. I Allsvenskan går det bra men den sista tiden har dem visat upp ett skakigt försvarsspel och det önskar dem säkert lämna kvar i omklädningsrummet idag.

Bortalaget Trakai

Det lettiska laget har ett bra, ett spännande lag och spelar en positiv fotboll. Kanske kan dem ta med sig en poäng hem från den här matchen. Trakai som i den första omgången slog ut St. Johnstone och vann något förvånande både mötena. Föreningen är bara tolv år gammal men har redan deltagit tre gånger i Europa League och de har gjort i snitt 1.63 mål per match. De är precis som IFK Norrköping mitt i säsongen och de har bara förlorat en match av sexton möjliga och det imponerar.

Så här tänker vi

Eftersom IFK Norrköping har hemmafördel och kan spela bländande inför sina fans så är det fördel för östgötarna men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.05 hos Redbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com