IFK Norrköping vs Trakai – Europe League kval

Hemmalaget IFK Norrköping

Båda lagen hade det ganska enkelt i den först omgången men i den här matchen kommer de båda få uppleva hårdare motstånd. IFK Norrköping är klara favoriter och har en fin form framför målet den sista tiden. IFK Norrköping hoppas nog på en repris ifrån den första omgångens match då laget tog en 5-0 ledning redan i den första halvleken och matchen var klar.

Spela hos Redbet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Idag kommer det nog inte gå lika enkelt, mest på grund av att motståndet är mycket svårare. I Allsvenskan går det bra men den sista tiden har dem visat upp ett skakigt försvarsspel och det önskar dem säkert lämna kvar i omklädningsrummet idag.

Bortalaget Trakai

Det lettiska laget har ett bra, ett spännande lag och spelar en positiv fotboll. Kanske kan dem ta med sig en poäng hem från den här matchen. Trakai som i den första omgången slog ut St. Johnstone och vann något förvånande både mötena. Föreningen är bara tolv år gammal men har redan deltagit tre gånger i Europa League och de har gjort i snitt 1.63 mål per match. De är precis som IFK Norrköping mitt i säsongen och de har bara förlorat en match av sexton möjliga och det imponerar.

Så här tänker vi

Eftersom IFK Norrköping har hemmafördel och kan spela bländande inför sina fans så är det fördel för östgötarna men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.05 hos Redbet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Redbet

Lämna en kommentar