IFK Värnamo vs Degerfors – Speltips Allsvenskan

Värnamo vs DegerforsDet har blivit dags för ännu en spännande match i Allsvenskan. IFK Värnamo tar emot Degerfors i en match som är oerhört viktig i bottenstriden. Båda lagen kommer från en seger och det skiljer fem poäng mellan lagen. Skulle Värnamo vinna har de åtta poäng till negativt kval och nio till nedflyttning. Det skulle ge laget rejält med andrum. För Degerfors är situationen mer prekär då de just nu ligger på negativ kvalplats. Skulle de vinna tar de sig förbi AIK och är på säker mark. Räkna med dramatik på Finnvedsvallen.

Datum: 14 augusti 2023
Avspark: 19:00
Arena: Finnvedsvallen (Värnamo)
Domare: Glenn Nyberg (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Värnamo är favoriter

Om vi tittar på oddsen hos Svensk Betting är det IFK Värnamo som är favoriter. De har ett starkt lag och hoppas kunna vinna för att ta sig uppåt i tabellen. Laget kommer med stor sannolikhet inte att åka ur men en förlust mot Degerfors innebär att det tightar till sig i botten. Men Värnamo är starka på hemmaplan och förväntas ta tre poäng mot Degerfors.

Degerfors behöver en seger

För Degerfors kom en tung seger senast mot BP med 2-0. Laget är starka på hemmaplan men har bara vunnit en gång på bortaplan under säsongen. Nu är frågan om de har vad som krävs för att kunna ta säsongens andra bortaseger i Allsvenskan. Tittar vi på oddsen blir det tufft men samtidigt har de spelat upp sig på slutet.

Blir en tät match

Oddsen håller Värnamo som klara favoriter men vi tror det kan bli en jämn och tät match. Vi tror dock att Värnamo har vad som krävs för att vinna. Lyckas de ta en trea? Vi tror att de kan klara av detta. Därför spelar vi IFK Värnamo som vinnare till odds 1,75 hos Betsson.

Vårt speltips: IFK Värnamo vinner mot Degerfors till odds 1,75 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller