IFK Värnamo vs Djurgårdens IF – Speltips Allsvenskan

IFK Värnamo vs Djurgårdens IF - Speltips AllsvenskanIFK Värnamo tog en blytung seger mot Degerfors senast och har därmed skaffat sig ett avstånd till bottenlagen. En seger mot Djurgården skulle ge ännu mer andrum men det är en tuff match som väntar mot ett formstarkt DIF. Djurgården inledde säsongen svagt och har en bra bit upp till serieledning. Men DIF har fyra segrar och två oavgjorda på de sex senaste matcherna i Allsvenskan. Nu återstår det att se vem som vinner matchen i Värnamo.

Datum: 8 juli 2023
Avspark: 15:00
Arena: Finnvedsvallen (Värnamo)
Domare: M Lindgren (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

IFK Värnamo hoppas kunna överraska

IFK Värnamo är svårslagna på hemmaplan och nu hoppas de kunna ta tre poäng mot Djurgården också. Men tittar vi på oddsen hos svensk betting är det DIF som är favoriter. Men Värnamo tog poäng senast lagen möttes i Allsvenskan och vann en träningsmatch i februari med 4-1. Har de vad som krävs för ytterligare en skräll?

Djurgården är i fin form

Efter en svag säsongsinledning har Djurgården hittat rätt på slutet. Laget ska in i kval till Europa och verkar ha hittat formen i rättan tid. Mot Varberg senast tog man en komfortabel seger med 2-0 och nu väntar ännu ett lag på nedre halvan. Har de vad som krävs för att vinna mot Värnamo på bortaplan? 

Blir en tight match

Även om Djurgården är favoriter är Värnamo svårslagna. De har vunnit tre av sina fyra senaste hemmamatcher och hoppas ta ytterligare en seger mot ett topplag på hemmaplan. Vi tror att det kan bli jämnt i denna match, vilket oddsen också visar. Av denna anledning väljer vi att spela Värnamo som vinnare till odds 3,50 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Värnamo vinner hemma mot Djurgården till oddset 3,50 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller