IFK Värnamo vs Malmö FF – Speltips Allsvenskan

Efter två raka poängtapp studsade Malmö tillbaka med besked hemma mot Degerfors. Slutresultatet skrevs till 5-0 och därmed är “Di Blåe” tillbaka i serieledning efter elva spelade omgångar. Nu återstår det att se om de kan avsluta vårsäsongen med en seger mot Värnamo som har en seger på de fyra senaste matcherna. Vi tror på en spännande match på Finnvedsvallen där Malmö är klara favoriter enligt oddsen hos svensk betting.

Datum: 10 juni 2023
Avspark: 15:00
Arena: Finnvedsvallen (Värnamo)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och betta på Allsvenskan

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Värnamo hoppas kunna överraska

Förra säsongen tog Värnamo poäng i bägge matcherna mot Malmö FF. 0-0 slutade båda mötena men vi hoppas på fler mål i helgens drabbning. Värnamo ligger elva i tabellen och har spelat in tolv poäng. Avståndet till IFK Göteborg på kvalplats är fem poäng. Frågan är om de kan hota ett spelskickligt Malmö FF? Skulle de ta poäng vore det en rejäl överraskning.

Malmö FF är klara favoriter

MFF har tagit 28 av 33 poäng på de elva första matcherna och leder serien med två poäng före Elfsborg. En seger mot IFK Värnamo skulle innebära att laget kliver in i det korta uppehållet i serieledning. Mot Degerfors senast saknade MFF Thelin på grund av skada samtidigt som AC missar resten av säsongen. Trots detta bjöd Malmö på en flygande offensiv och kunde vinna med 5-0 och ta den nionde segern i Allsvenskan denna säsong. 

Vem vinner det intressanta mötet?

Malmö är klara favoriter enligt oddsen och ska inte ha några problem att vinna borta mot Värnamo. Samtidigt lyckades man inte göra mål mot Värnamo på två försök förra säsongen i Allsvenskan. Men den här gången tror vi att man lyckas. Därför spelar vi Malmö FF som vinnare till oddset 1,63 hos Betsafe.

Vårt speltips: Malmö vinner borta mot Värnamo till oddset 1,63 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och betta på Allsvenskan

 18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller