IK Brage vs Landskrona BoIS – Speltips Allsvenskan

Det har blivit dags IK Brage vs Landskrona BoIS - Speltips Allsvenskanför Landskrona BoIS att försöka ta ännu en seger och närma sig toppen av Superettan. Men det är en svår uppgift borta mot IK Brage i Borlänge. Landskrona ligger före i tabellen och har bättre form men det är hemmalaget som är favoriter enligt oddsen hos svensk betting. Det har säkert att göra med Brages starka hemmafacit då de inte förlorat en hemmamatch sedan premiären mot Västerås. Därför ser vi fram emot den spännande matchen i Borlänge under söndagen.

Datum: 11 juni 2023
Avspark: 13:00
Domare: K Sjöberg (Sverige)
Arena: Domnarvsvallen (Borlänge)

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på Superettan

IK Brage behöver tre poäng

IK Brages svaga form har gjort att laget endast har en poäng ner till negativ kvalplats och en seger mot Landskrona vore därför extremt välbehövlig. Brage har en dalande formkurva med endast en seger på de fem senaste matcherna vilket gör att situationen börjar bli prekär. Nu är det en tuff match som väntar mot Landskrona BoIS och det skulle verkligen behövas en seger för att öka avståndet till bottenlagen. Kan de klara av en seger.

Landskrona siktar uppåt

Landskrona har inte spelat i Allsvenskan sedan 2005. En seger borta mot IK Brage skulle innebära att laget kan ta sig upp på kvalplats om andra resultat går deras väg. Men det är en tuff bortamatch som väntar för Landskrona BoIS som har fyra segrar, två oavgjorda och endast en förlust på de sju senaste matcherna i Superettan. Därför hoppas de kunna fortsätta på inslagen väg och vinna mot Brage. 

Blir en jämn match

Det brukar bli jämna matcher när dessa lag ställs mot varandra. De senaste två mötena har slutat oavgjort. Nu tror vi att det kan bli jämnt igen och en målsnål tillställning. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,95 hos Hajper.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan IK Brage och Landskrona till oddset 1,95 hos Hajper.

Team Svensk Betting 

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på Superettan