IK Sirius vs IFK Göteborg – Speltips Allsvenskan

IK Sirius vs IFK Göteborg - Speltips AllsvenskanVilket ångestmöte som väntar i Allsvenskan mellan IK Sirius och IFK Göteborg. IFK Göteborg ligger på negativ kvalplats inför mötet mot IK Sirius som tagit två raka segrar och klättrat över strecket. Skulle “Blåvitt” förlora kan avståndet till säker mark vara sex poäng och då börjar situationen verkligen bli prekär för storklubben. Hemma mot Mjällby senast åkte de på ett rejält bottennapp och förlorade med 0-1. Kan de ta säsongens blott andra seger i Uppsala?

Datum: 11 juni 2023
Avspark: 15:00
Arena: Studenternas (Uppsala)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

IK Sirius är favoriter

Efter en tung säsongsinledning med noll segrar på de nio inledande matcherna har Sirius hittat rätt två gånger i rad. Först en tung bortaseger mot BP med 2-1 följt av stabila 2-0 hemma mot IFK Värnamo. Nu hoppas IK Sirius på en tredje raka seger och ännu mer avstånd till bottenlagen. Men de får räkna med att möta ett desperat IFK Göteborg som måste börja vinna.

IFK Göteborg måste börja ta segrar

Endast en seger på elva inledande matcherna gör att IFK Göteborg ligger på en negativ kvalplats. Laget såg ut att vara på gång efter fem raka utan förlust men föll tungt mot BK Häcken med 1-4. I helgens match mot Mjällby AIF kom nästa bottennapp när de förlorade med 0-1 och nu ser det verkligen tungt ut för “Änglarna”. En seger mot Sirius är verkligen något laget behöver. Har de möjligheten att lyckas? Oddsen hos svensk betting håller Sirius som favoriter. 

Blir en rejäl ångestmatch

Sirius har med sina två raka segrar skaffat sig något större andrum men de kan inte pusta ut på långa vägar. En förlust mot Göteborg gör att de är inblandade i den direkta bottenstriden på nytt. Vi tror att IFK Göteborg studsar tillbaka och tar en seger till odds 3,00 hos Bethard.

Vårt speltips: IFK Göteborg vinner borta mot IK Sirius till oddset 3,00 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller