Infonet vs Hearts – Europa League

Hemmalaget Infonet

Infonet vs HeartsTrots att det är första gången Infonet spelar i Europa League behöver man verkligen inte skämmas i sin första match förra veckan mot dagens motståndare Hearts. Man tog ledningen och spelade otroligt bra ända fram till att man gav bort en straff till Hearts som då kunde kvittera och sedan trots allt bra som Infonet gjorde under matchen kunde vinna med 2-1.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta är som sagt första gången det unga laget Infonet från Estländska högstaligan deltar i Europa League. Och det är imponerande att se hur ett lag som grundades 2002 redan efter några år i högsta ligan nu också spelar i Europa.

Bortalaget Hearts

Hearts har spelat riktigt bra i flera år nu och så även i år. För några år sedan tvingades man nedgradera sig av administrativa skäl alltså inte sportsliga men man kom tillbaka redan året därpå och nu dominerar man skottska ligan.

Detta är första gången man spelar i Europa League sedan 2012/2013 då man åkte ut mot inget mindre lag än Liverpool. Förmodligen kommer Hearts försöka spela ett starks försvarsspel nu när man är på bortaplan men tyvärr har inte deras försvarsspel varit deras styrka.

Så här tänker vi

Svårt att sia vem som kommer vinna den här drabbningen, klart att för oss svenskar är det roligt om Infonet vinner men vi måste spela med hjärnan. Så vi tar spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.83 hos betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com