Inför Belgien – Italien – kvartsfinal Fotbolls-EM

Av alla fyra kvartsfinaler är detta definitivt den vi ser mest fram emot. Belgien och Italien kommer att bli en match utöver det vanliga. Italien har imponerat stort under EM och tränare Mancini har verkligen fått ordning på det italienska laget. Nu väntar dock tuffast möjliga motstånd. Belgien saknar visserligen duon de Bruyne och Eden Hazard men har fortfarande ett otroligt lag. Vem kommer att nå semifinal och vem får lämna turneringen? Räkna med en oerhört intressant match mellan två otroliga lag.

Hämta din välkomstbonus hos Nordicbet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kan Belgien nå ännu en semifinal i ett stort mästerskap

Belgien har en gyllene generation som blev trea i VM 2018. Nu är de en match från en ny semifinal. Men med en så talangfull generation behövs det ett guld för att göra fansen nöjda. Och ett mästerskapsguld är exakt det Belgien saknar. Men om de skulle ta sig förbi Italien är det goda chanser till guld. Spanien väntar förmodligen i en semifinal och det bästa laget från andra halvan slutspelsträdet är England. Men eftersom såväl Kevin de Bruyne och Eden Hazard saknas är det ett försvagat lag. Framförallt är det oerhört tufft att de Bruyne är borta då han är en av världens bästa spelare. Samtidigt finns det fortfarande kvalitéer att vinna EM. 

Kan Italien nå semifinal i EM?

Italien imponerade oerhört de två första matcherna i detta EM. Samtidigt har det inte riktigt varit lika fint spel därefter. Visst, Mancini valde att vila åtta startspelare i sista gruppspelsmatchen mot Wales och laget vann ändå med 1-0. Men att han petade Locatelli för Verratti fick konsekvenser i åttondelsfinalen. Utan den djupledslöpande Locatelli blev det för obalanserat på det centrala mittfältet. Och i åttondelen mot Österrike krävdes det förlängning för att ta Italien vidare. Men nu är man där och kan mycket väl vinna turneringen och enligt oddsen är man favoriter mot Belgien.

Vem går till semifinal av Belgien och Italien?

Den på förhand bästa kvartsfinalen är utan tvekan den mellan Belgien och Italien. Vinnaren av matchen kan mycket väl vinna hela turneringen. Men det kommer att bli otroligt jämnt mellan nationerna. Vi tror att det blir så jämnt att det kommer att krävas förlängning för att skilja lagen åt. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Belgien – Italien och får oddset 3,15 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Kvartsfinalen mellan Belgien – Italien slutar oavgjort till oddset 3,15 hos Nordicbet

Team Svenskbetting