Inför Belgien – Italien – kvartsfinal Fotbolls-EM

Av alla fyra kvartsfinaler är detta definitivt den vi ser mest fram emot. Belgien och Italien kommer att bli en match utöver det vanliga. Italien har imponerat stort under EM och tränare Mancini har verkligen fått ordning på det italienska laget. Nu väntar dock tuffast möjliga motstånd. Belgien saknar visserligen duon de Bruyne och Eden Hazard men har fortfarande ett otroligt lag. Vem kommer att nå semifinal och vem får lämna turneringen? Räkna med en oerhört intressant match mellan två otroliga lag.

Hämta din välkomstbonus hos Nordicbet idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kan Belgien nå ännu en semifinal i ett stort mästerskap

Belgien har en gyllene generation som blev trea i VM 2018. Nu är de en match från en ny semifinal. Men med en så talangfull generation behövs det ett guld för att göra fansen nöjda. Och ett mästerskapsguld är exakt det Belgien saknar. Men om de skulle ta sig förbi Italien är det goda chanser till guld. Spanien väntar förmodligen i en semifinal och det bästa laget från andra halvan slutspelsträdet är England. Men eftersom såväl Kevin de Bruyne och Eden Hazard saknas är det ett försvagat lag. Framförallt är det oerhört tufft att de Bruyne är borta då han är en av världens bästa spelare. Samtidigt finns det fortfarande kvalitéer att vinna EM. 

Kan Italien nå semifinal i EM?

Italien imponerade oerhört de två första matcherna i detta EM. Samtidigt har det inte riktigt varit lika fint spel därefter. Visst, Mancini valde att vila åtta startspelare i sista gruppspelsmatchen mot Wales och laget vann ändå med 1-0. Men att han petade Locatelli för Verratti fick konsekvenser i åttondelsfinalen. Utan den djupledslöpande Locatelli blev det för obalanserat på det centrala mittfältet. Och i åttondelen mot Österrike krävdes det förlängning för att ta Italien vidare. Men nu är man där och kan mycket väl vinna turneringen och enligt oddsen är man favoriter mot Belgien.

Vem går till semifinal av Belgien och Italien?

Den på förhand bästa kvartsfinalen är utan tvekan den mellan Belgien och Italien. Vinnaren av matchen kan mycket väl vinna hela turneringen. Men det kommer att bli otroligt jämnt mellan nationerna. Vi tror att det blir så jämnt att det kommer att krävas förlängning för att skilja lagen åt. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Belgien – Italien och får oddset 3,15 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Kvartsfinalen mellan Belgien – Italien slutar oavgjort till oddset 3,15 hos Nordicbet

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com