Inter Milan vs Bologna – Italienska cupen

Hemmalaget Inter Milan

Med den taskiga start som Milan fick den här säsongen är allt hopp om Europa succéer som bortblåsta. Man åkte ut ur Europa League redan i gruppspelet. Men just nu är man i en fantastisk form och man är återigen på jakt efter en titel i Serie A.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man ligger just nu på en sjätteplats bara fem poäng bakom en Champions League plats. Det är verkligen något man inte trodde när man såg de inledande matcherna.

Bortalaget Bologna

Bologna är ett varannan dag lag just nu där man inte lyckas vinna två matcher i rad. Bologna har gjort mål i sju matcher av tio matcher på bortaplan. Så idag måste de hålla ihop försvaret och inte släppa in några enkla mål. Enligt principen varannan dag ska man alltså förlora då man vann i sin förra match.

Så här tänker vi

Det lutar mest åt Inter Milan men det är osäkert vilken utgång dagens match får så vi väljer istället Båda lagen gör mål till oddset 1.85 hos mybet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com