Inter vs AC Milan – Speltips Premier League

Inter och AC MInter Milan vs Ac Milan - Speltips Serie Ailan gör upp i ett högintressant Milano-derby. Efter Juventus poängavdrag är det Inter som jagar Napoli i ligatoppen men avståndet är 13 poäng och det kan helt klart bli svårt att ta igen. AC Milan i sin tur ligger på samma poäng som Atalanta och Lazio som ligger trea och fyra. Därmed skulle man behöva vinna för att ta sig förbi Inter i det getingbo som råder kring CL-platserna. Vem kommer att vinna det spännande derbyt?

Datum: 5 februari 2023
Avspark: 20:45
Arena: Stadio Giuseppe Meazza (Milano)
Domare: D Massa (Italien)

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Inter är favoriter

Inter är favoriter i detta möte om vi tittar på oddsen hos svensk betting. De har två raka segrar i såväl Serie A som italienska cupen. Efter Juventus poängavdrag är de tvåa i tabellen men avståndet är 13 poäng till Napoli som leder Serie A. En förlust mot Milan skulle innebära att ligaguldet är kört, vilket det förmodligen redan är.

AC Milan jagar Champions League

AC Milan är regerande mästare i Serie A men har haft det tuffare denna säsongen. Efter VM har det gått tungt för laget som bara vunnit en match och det var mot Salernitana. Sedan dess har de spelat sex matcher utan att vinna i såväl Serie A som italienska cupen. 2-5 hemma mot Sassuolo senast var ett nytt lågvattenmärke för klubben.

Inter vinner Milanoderbyt

Det är Inter som är favoriter enligt oddsen och det är också laget som visat bäst form av de två Milanoklubbarna. Inter är med rätta favoriter inför mötet mot AC Milan och vi tror de har vad som krävs för att kunna vinna. Därför spelar vi Inter som segrare till oddset 1,95 hos Campobet.

Vårt speltips: Inter vinner mot AC Milan till oddset 1,95 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller