Inter vs Barcelona – Speltips Champions League

Det är dags för Inter och Barcelona att mötas i Champions League i en match som är direkt kritisk för båda lagen i kampen om andraplatsen. Bägge lagen har vunnit mot Plzen men förlorat mot FC Bayern. Därmed kommer en seger innebära att vinnaren kopplar ett grepp om andraplatsen. Lagen möter varandra i ett dubbelmöte och det kommer bli två intressanta matcher. Vem tar med sig poängen från tisdagens match?

Datum: 4 oktober 2022
Avspark: 21:00
Arena: Stadio Giuseppe Meazza (Milano)
Domare: S Vincic (Slovenien)

Hämta en oddsbonus hos Bethard

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Inter går svagt i Serie A

Inter var av många tippade att vinna Serie A men någon fin inledning på säsongen har det inte varit. Två raka förluster gör att laget inte ens är bland topp 4 i tabellen. I Champions League föll laget hemma mot Bayern med 0-2 men vann sedan mot Plzen med samma siffror. Nu återstår det att se om laget har vad som krävs för att kunna hota et FC Barcelona som inlett säsongen fint.

Barcelona ser starka ut

FC Barcelona har inlett säsongen fint med sex segrar och en oavgjord i La Liga. I Champions League krossade man Plzen på hemmaplan med 5-1. Borta mot FC Bayern var laget till stora delar bättre än sin motståndare men ineffektivitet och slarv i försvaret gjorde att de förlorade med 0-2. Sedan dess har de vunnit mot Elche med 3-0 och mot Mallorca med 1-0.

Vem vinner toppmötet?

Det blir helt klart ett intressant möte i Champions League under tisdagskvällen. Bägge lagen behöver verkligen vinna matchen. Inter har fördel av hemmaplan men Barcelona känns starkare. Vem som vinner mötet återstår att se. Oddsen inom svensk betting talar för att det blir gästerna som tar segern. Vi tror också det och spelar därför FC Barcelona som segrare till oddset 1,75 hos Bethard.

Vårt speltips: Barcelona vinner borta mot Inter i Champions League till oddset 1,75 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller