Inter vs Borussia Mönchengladbach – Vänskapsmatch

Hemmalaget Inter

Inter vs Borussia MönchengladbachNu har dom nya ägarna till Inter bytt Roberto Mancini mot förre detta Ajax tränaren Frank de Boer och det strax innan säsongen drar igång. Förmodligen vill man få till ett nytt tänk inför den kommande säsongen.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De nya ägarna vill förmodligen inte spela så dåligt som man gjorde förra säsongen och man siktar högre och längre ut i Europa. Man har också plockat in bra förstärkning i spelarna Antonio Candreva och Dodo samt även Cristian Ansaldi men Frank de Boer har ju knappt haft nån tid att ens träffa sina spelare än mindre att få spela in ett spelsystem. Så detta lag kan bära eller brista och det blir lite upp till spelarnas egna ansvar.

Bortalaget Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach har haft en mycket bättre försäsong än vad Inter har haft och man har spelat stabilt och bra både defensivt och anfallsmässigt.

Den spelare som har lämnat laget i år är Granit Xhaka och ersatt honom har Christoph Kramer gjort. Nu försöker man göra en bra insats i årets ligamatcher. Av åtta matcher har man vunnit hela sju stycken  och med endast en förlust och den kom mot Zurich.

Så här tänker vi

Ett stabilt tyskt lag mot ett svajigt italienskt, utgången är klar för oss och vi spelar seger för Borussia Mönchengladbach till oddset 2.1 hos betsson

Vi spelar: Vinst för Borussia Mönchengladbach hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com