Inter vs FC Porto – Speltips Champions League

ISpeltips Inter Milannter tar emot FC Porto och hoppas kunna säkra segern i dubbelmötet redan i första matchen. Men laget har det något knackigt i Serie A och ligger 15 poäng bakom Napoli. Men nu befinner de sig i alla fall i slutspelet av Champions League för första gången sedan säsongen 2010/11 och är i god form med fyra vinster och en oavgjord på deras fem senaste matcher. Detta är första gången laget möter FC Porto sedan säsongen 2004/05 när lagen möttes fyra gånger. Vem vinner mötet i Milano?

Datum: 22 februari 2023
Avspark: 21:00
Arena: Stadio Giuseppe Meazza (Milano)
Domare: S Jovanovic (Serbien)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Champions League

Inter är favoriter enligt oddsen

Tittar vi på oddsen enligt svensk betting är det Inter som är klara favoriter. De må ligga långt efter Napoli i tabellen men är det enda laget som vunnit mot serieledaren under 2023. Inter har bara en förlust på deras elva senaste matcher i Serie A och Italienska Cupen. Kan de fortsätta med sin fina form genom att vinna mot FC Porto?

Porto ligger tvåa i ligan

FC Porto hade en komfortabel lottning i Champions League och är fem poäng bakom Benfica i ligan. Samtidigt går det inte att klaga på formen. Sedan förlusten mot Benfica i oktober har laget spelat 22 tävlingsmatcher med 19 segrar och 3 oavgjorda som resultat. Har de vad som krävs för att fortsätta sviten?

Inter tar hem detta

Inter har ett starkare lag trots att Correa och Dalbert är borta. Porto däremot har en rad skadade spelare och flera som är tveksamma. Inter har fördel på hemmaplan och därför borde de inte heller ha några problem att kunna avfärda Porto. Vi spelar därför Inter som segrare i första mötet till oddset 1,70 hos Betsson.

Vårt speltips: Inter vinner hemma mot Porto till oddset 1,70 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Champions League