Inter vs Fiorentina – Italien

Hemmalaget Inter

inter-vs-fiorentinaStefano Pioli har haft en ganska jobbig vecka och nu ska han få sin första hemmamatch som Inters tränare. Trots att det är hans första match på hemmaplan har han en match tidigare på samma arena. Den före detta Lazio tränaren coachade sin första match förra helgen mot Milan och man hade valt att säga att det var Milans hemmaplan och inte Inters den gången. Milan – Inter slutade 2-2.

De hade ganska stor tur i den matchen eftersom man gjorde sitt kvitteringsmål sent. Men i Europaspelet har det gått mycket sämre för Champions League mästarna från 2010. Man åkte ur Europa League.

Bortalaget Fiorentina

På hemmaplan spelar man en fantastiskt bra försvarsspel men på bortaplan är det precis tvärtom. Man släpper in 82% av sina mål på bortaplan. Fiorentina attackerar mycket mer när spelar bortamatcher än vad man gör på hemmaplan.

Bortamatcherna brukar också bli målrika då man i snitt brukar göra 2.5 mål . Om de ska vända trenden på bortaplan måste de försvara sig bättre och kontra istället för att attackera.

Så här tänker vi

Eftersom det är två målglada lag och minst ett lag som gärna släpper in mål så spelar vi Över 2.5 Mål till oddset 2.10 hos Mybet.

Vårt speltips: Över 2.5 Mål hos Mybet.

Lämna en kommentar