Inter vs Fiorentina – Italien

Hemmalaget Inter

inter-vs-fiorentinaStefano Pioli har haft en ganska jobbig vecka och nu ska han få sin första hemmamatch som Inters tränare. Trots att det är hans första match på hemmaplan har han en match tidigare på samma arena. Den före detta Lazio tränaren coachade sin första match förra helgen mot Milan och man hade valt att säga att det var Milans hemmaplan och inte Inters den gången. Milan – Inter slutade 2-2.

De hade ganska stor tur i den matchen eftersom man gjorde sitt kvitteringsmål sent. Men i Europaspelet har det gått mycket sämre för Champions League mästarna från 2010. Man åkte ur Europa League.

Bortalaget Fiorentina

På hemmaplan spelar man en fantastiskt bra försvarsspel men på bortaplan är det precis tvärtom. Man släpper in 82% av sina mål på bortaplan. Fiorentina attackerar mycket mer när spelar bortamatcher än vad man gör på hemmaplan.

Bortamatcherna brukar också bli målrika då man i snitt brukar göra 2.5 mål . Om de ska vända trenden på bortaplan måste de försvara sig bättre och kontra istället för att attackera.

Så här tänker vi

Eftersom det är två målglada lag och minst ett lag som gärna släpper in mål så spelar vi Över 2.5 Mål till oddset 2.10 hos Mybet.

Vårt speltips: Över 2.5 Mål hos Mybet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com