Iran vs Spanien – Fotbolls-VM 2018

Saman GhoddosDags för Iran mot Spanien och det är faktiskt Iran som leder gruppen före både Spanien och Portugal. Iran tog en sensationell seger mot Marocko efter ett sent avgörande som Samman Ghoddos var inblandad i. Nu är det dags för Spanien att ta sin första trepoängare om man vill ha gruppsegern som Portugal nog gärna också lägger beslag på.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Iran

Iran gör sitt första VM någonsin och i premiären blev det en oerhörd succé. Efter att ha varit pressade stundtals stod man upp bra och såg till att hålla nollan hela matchen. Saman Ghoddos ordnade frispark som det blev mål på och Iran kunde ta sin första trepoängare någonsin. Stor lycka för landets befolkning. Nu är det naturligtvis tuffare motstånd mot Spanien och Irans defensiv får en tuff prövning.

Bortalaget Spanien

Världsmästaren från 2010 gjorde en bra premiärmatch och vände underläge två gånger om. Hade det inte varit för en viss Cristiano Ronaldo hade Spanien fått med sig segern. Nu är verkligheten annorlunda för spanjorerna och en seger är ett måste om laget ska vinna gruppen eftersom Portugal med största sannolikhet kommer vinna sina två återstående matcher.

Så här tänker vi

Spanien är solklara favoriter och ska såklart inte ha några som helst problem att besegra Saudiarabien. Laget är överlägsna på varje position men man måste se upp så man inte underskattar Iran. Iran är oerhört vassa på omställningar och lär ligga defensivt men det tror vi inte räcker mot Spanien. Det lär bli en del mål i matchen så vi väljer att spela över 2,5 mål till oddset 1,82 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Spanien och Iran till oddset 1,82 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com