Iran vs Spanien – Fotbolls-VM 2018

Saman GhoddosDags för Iran mot Spanien och det är faktiskt Iran som leder gruppen före både Spanien och Portugal. Iran tog en sensationell seger mot Marocko efter ett sent avgörande som Samman Ghoddos var inblandad i. Nu är det dags för Spanien att ta sin första trepoängare om man vill ha gruppsegern som Portugal nog gärna också lägger beslag på.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Iran

Iran gör sitt första VM någonsin och i premiären blev det en oerhörd succé. Efter att ha varit pressade stundtals stod man upp bra och såg till att hålla nollan hela matchen. Saman Ghoddos ordnade frispark som det blev mål på och Iran kunde ta sin första trepoängare någonsin. Stor lycka för landets befolkning. Nu är det naturligtvis tuffare motstånd mot Spanien och Irans defensiv får en tuff prövning.

Bortalaget Spanien

Världsmästaren från 2010 gjorde en bra premiärmatch och vände underläge två gånger om. Hade det inte varit för en viss Cristiano Ronaldo hade Spanien fått med sig segern. Nu är verkligheten annorlunda för spanjorerna och en seger är ett måste om laget ska vinna gruppen eftersom Portugal med största sannolikhet kommer vinna sina två återstående matcher.

Så här tänker vi

Spanien är solklara favoriter och ska såklart inte ha några som helst problem att besegra Saudiarabien. Laget är överlägsna på varje position men man måste se upp så man inte underskattar Iran. Iran är oerhört vassa på omställningar och lär ligga defensivt men det tror vi inte räcker mot Spanien. Det lär bli en del mål i matchen så vi väljer att spela över 2,5 mål till oddset 1,82 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Spanien och Iran till oddset 1,82 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com