Irland vs Sverige – EM

Hemmalaget Irland

Irland vs SverigeIrland har inte spelat bra den senaste tiden nu inför EM. Tvärtom har laget präglats av intern oro och spelet har blivit lidande. Robbie Keane är startklar idag och det måste anses positivt för Irländarna.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Deras 1-1 resultat mot Nederländerna var dock ett positivt inslag och visar på hur Irland kan spela när de presterar på topp. Detta gör att man kan glömma förlusten mot Vitryssland och titta framåt. I tränaren Roy Keanes ögon presterade säkert en och annan spelare så dåligt mot Vitryssland att de kan glömma att få starta i dagens match.

För att vara ärlig så var detta bara deras andra förlust på 14 matcher och dom har vunnit 6 av dom och de slutade 3a i sin grupp efter Tyskland och Polen. De tog sig vidare tack vare vinsten mot Bosnien i kvalspelet.

Bortalaget Sverige

Sverige lär inte ge sig så lätt och att det kommer att krävas mycket om Irländarna skall vinna. Sveriges seger över Wales med 3-0 var annat än den oavgjorda matchen mot Slovenien som säkert smärtar en anings.

Så 5 vinster, 4 oavgjorda och en 1 förlust så ser Sveriges svit ut nu de senaste 10 matcherna. Som vanligt är Sverige beroende av Ibrahimovic men det kan räcka att han är på planen för att de andra spelarna som spela sitt bästa såsom mot Wales senast.

Så här tänker vi

Vi tror att det blir målfarligt åt båda håll och vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.15 hos Nordicbet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com