Irland vs Sverige – EM

Hemmalaget Irland

Irland vs SverigeIrland har inte spelat bra den senaste tiden nu inför EM. Tvärtom har laget präglats av intern oro och spelet har blivit lidande. Robbie Keane är startklar idag och det måste anses positivt för Irländarna.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Deras 1-1 resultat mot Nederländerna var dock ett positivt inslag och visar på hur Irland kan spela när de presterar på topp. Detta gör att man kan glömma förlusten mot Vitryssland och titta framåt. I tränaren Roy Keanes ögon presterade säkert en och annan spelare så dåligt mot Vitryssland att de kan glömma att få starta i dagens match.

För att vara ärlig så var detta bara deras andra förlust på 14 matcher och dom har vunnit 6 av dom och de slutade 3a i sin grupp efter Tyskland och Polen. De tog sig vidare tack vare vinsten mot Bosnien i kvalspelet.

Bortalaget Sverige

Sverige lär inte ge sig så lätt och att det kommer att krävas mycket om Irländarna skall vinna. Sveriges seger över Wales med 3-0 var annat än den oavgjorda matchen mot Slovenien som säkert smärtar en anings.

Så 5 vinster, 4 oavgjorda och en 1 förlust så ser Sveriges svit ut nu de senaste 10 matcherna. Som vanligt är Sverige beroende av Ibrahimovic men det kan räcka att han är på planen för att de andra spelarna som spela sitt bästa såsom mot Wales senast.

Så här tänker vi

Vi tror att det blir målfarligt åt båda håll och vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.15 hos Nordicbet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar