Island vs Kroatien – Fotbolls-VM 2018

vm:s snyggaste spelareRedan klara för åttondelsfinalen och med många spelare varnade går Kroatien i denna matchen mot Island med en oklar uppställning. Hur tränaren väljer att formera laget vet vi inte förens en timme innan avspark men det är troligt att han kommer att vila några spelare. Trots detta är Kroatien favoriter mot ett Island som måste gå för seger.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Island

Att Island ens tog sig till VM var en enorm sensation, även om laget var i EM 2016. Landet är den minsta nationen någonsin att ta sig till ett VM och skulle man gå vidare från gruppen blir man den första debutanten sedan Slovakien 2010 att gå vidare från gruppen. För detta krävs det en seger mot Kroatien, något man lyckades med en gång i kvalet. Nu är det en annan coach och ett annat Kroatien som väntar men man kan ändå gå in med vetskapen att man i alla fall kryssade mot Argentina.

Bortalaget Kroatien

Hittills i turneringen är nog Kroatien det laget som imponerat mest. På två matcher har det blivit två segrar, noll insläppta mål och dessutom fem mål framåt. MIttfältet, som är av yttersta världsklass, har verkligen malt ner motståndarna och spelar laget med full manskap ikväll lär det bli seger mot Island. Nu är det inte mycket som talar för en toppad elva då sex man riskerar avstängning inför sista matchen, detta om man dessa spelare tar gult kort ikväll. Därför lär tränaren vila några spelare i matchen.

Så här tänker vi

Faktumet att Kroatien säkerligen kommer vila några spelare tror vi har en avgörande roll när Island samtidigt måste vinna. Island är en underdog men den rollen passar laget bra. Dessutom vet man hur man besegrar Kroatien sedan kvalet och vi tror en repris från matchen i Reykjavik är mycket möjlig. Vi väljer dock att gardera oss lite med ett kryss också! Vi spelar 1X i matchen till oddset 1,91 hos Nordicbet.

Vårt speltips: 1X i matchen mellan Island och Kroatien till oddset 1,91.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com