Island vs Ungern – EM

Hemmalaget Island

Island vs UngernMänniskor runt hela Island kom för att se den historiska första matchen i EM nu i Tisdags. Hela 5% av Islands befolkning slöt upp och kom till Geoffrey-Etienne och fansen behövde inte bli besvikna helller.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man var bitvis utspelade mot Portugal men man spelade heroiskt och uppoffrande vilket gjorde att Portugal inte tilläts göra mål på sina chanser. Det var Nani som till slut kunde göra det första målet i matchen för Portugal. Sedan följde ett vackert anfall som påbörjades av Johann Gudmundsson som krossade över planern till Birkir Bjornarson som på volley kunde kvittera.

Detta blev en perfekt start för Island som inte igentligen skall förlora mot ett lag som portugal men istället lyckades man stjäla en poäng mot en av huvudfavoriterna till att vinna hela EM.

Bortalaget Ungern

Ingen ställer stora krav eller har höga förhoppningar på Ungern mer än kanske fansen själva. De har varit borta från finrummet i 44 år och alla förväntar sig att dom tillsammans med Island skall komma sist i sin grupp.

I matchen mot Österrike spelade man bland annat med EM äldsta spelare i målvakten Gabor Kiraly. Precis som med Island visade Ungern att kvalité inte är allt utan man kan spela bra med stor uppoffring istället. Man chockade Österrike och hela Europa när man tog en väl förjtänt seger med 2-0.

Så här tänker vi

Vi tror på en rolig och underhållande match där båda lagen gör mål och spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com