Island vs Ungern – EM

Hemmalaget Island

Island vs UngernMänniskor runt hela Island kom för att se den historiska första matchen i EM nu i Tisdags. Hela 5% av Islands befolkning slöt upp och kom till Geoffrey-Etienne och fansen behövde inte bli besvikna helller.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man var bitvis utspelade mot Portugal men man spelade heroiskt och uppoffrande vilket gjorde att Portugal inte tilläts göra mål på sina chanser. Det var Nani som till slut kunde göra det första målet i matchen för Portugal. Sedan följde ett vackert anfall som påbörjades av Johann Gudmundsson som krossade över planern till Birkir Bjornarson som på volley kunde kvittera.

Detta blev en perfekt start för Island som inte igentligen skall förlora mot ett lag som portugal men istället lyckades man stjäla en poäng mot en av huvudfavoriterna till att vinna hela EM.

Bortalaget Ungern

Ingen ställer stora krav eller har höga förhoppningar på Ungern mer än kanske fansen själva. De har varit borta från finrummet i 44 år och alla förväntar sig att dom tillsammans med Island skall komma sist i sin grupp.

I matchen mot Österrike spelade man bland annat med EM äldsta spelare i målvakten Gabor Kiraly. Precis som med Island visade Ungern att kvalité inte är allt utan man kan spela bra med stor uppoffring istället. Man chockade Österrike och hela Europa när man tog en väl förjtänt seger med 2-0.

Så här tänker vi

Vi tror på en rolig och underhållande match där båda lagen gör mål och spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Betsafe.com

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar