Israel vs England – Speltips U21-EM semifinal

Israel vs England - Speltips U21-EM semifinalDet har varit fyllt med skrällar i detta EM-slutspel i Georgien och Rumänien. Det gör att vi har två rejäla överraskningar i båda semifinalerna då Israel och Ukraina spelar match om medaljer. Men lagen möts inte utan det är Israel som ställs mot England i den första av semifinalerna. England är ganska klara favoriter om vi tittar på oddsen enligt svensk betting. Lagen möttes i gruppspelet och då vann England med 2-0. Mycket talar för att det blir något liknande i semifinalen. 

Datum: 5 juli 2023
Avspark: 18:00
Arena: Adjarabet Arena (Batumi)
Domare: M Krogh (Danmark)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på U21-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Israel hoppas kunna överraska

Israel inledde turneringen att ta en överraskande poäng mot Tyskland i en match som slutade 1-1. Därefter föll de mot England med 0-2  och var pressade att vinna den sista gruppspelsmatchen mot Tjeckien. I den 82:a minuten gjorde Gandelman 1-0, ett resultat som tog laget till kvartsfinal. Kvartsfinalen mot värdlandet Georgien blev en tät tillställning. 0-0 efter ordinarie tid och förlängning innebar att straffar fick avgöra. Där var Israel starkare och satte alla sina straffar vilket innebär att laget för första gången spelar semifinal i turneringen.

England är klara favoriter

England har gått som tåget i turneringen. De har vunnit samtliga matcher utan att släppa in ett enda mål. I gruppspelet vann de mot samtliga lag med 2-0 och i kvartsfinalen mot favoriten Portugal blev det 1-0 efter att Gordon gjort mål i den 34:e minuten. Efter att ha slagit ut turneringens favoriter Portugal är det nu England som väntas vinna hela turneringen.

England når finalen

Trots att Israel varit extremt starka bakåt är det svårt att se de rå på England, med många spelare från Premier League, om en plats i finalen. “Young Lions” är helt enkelt för starka för att slarva bort detta. Därför spelar vi också England som vinnare till odds 1,36 hos Nordicbet.

Vårt speltips: England vinner till odds 1,36 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och betta på U21-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller