Israel vs Italien – VM kval

Hemmalaget Israel

Israel vs ItalienIsrael startade bra i kvalificeringen till EM 2016 med tre raka vinster men sedan gick allt fel för laget när man bara lyckades ta 4 poäng på hela sju matcher. Man slutade 4a och fyra poäng upp till en 3de plats.

Sedan kvalificeringsmatcherna har man inte spelat så mycket och man har bara spelat en match i Mars och en match i slutet av Maj. Man förlorade båda dessa matcher också mot Kroatien och mot Serbien. Så man är helt klart inte i form.

Bortalaget Italien

Italien har verkligen spelat bra både under EM 2016 och efter. Ingen förväntade sig mycket av laget inför EM men man tog sig lång och man vann mot Kroatien och 24 poäng på tio matcher.

Men det finns ingen spelare i laget som direkt stack ut utan EM var en laginsats där alla spelade på sitt bästa sätt. Antonio Contes perfekta strategi och medvetenhet om motståndarna och en sammanspelad backlinje från Juventus gjorde att man vann mot Belgien och Sverige. Man slog också ut Spanien och sedan åkte man själva ut mot Tyskland i kvartsfinalen.

Så här tänker vi

Lite svårt att sia om dagens match men vi tror att båda lagen får sina chanser och spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.1 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com