Israel vs Italien – VM kval

Hemmalaget Israel

Israel vs ItalienIsrael startade bra i kvalificeringen till EM 2016 med tre raka vinster men sedan gick allt fel för laget när man bara lyckades ta 4 poäng på hela sju matcher. Man slutade 4a och fyra poäng upp till en 3de plats.

Sedan kvalificeringsmatcherna har man inte spelat så mycket och man har bara spelat en match i Mars och en match i slutet av Maj. Man förlorade båda dessa matcher också mot Kroatien och mot Serbien. Så man är helt klart inte i form.

Bortalaget Italien

Italien har verkligen spelat bra både under EM 2016 och efter. Ingen förväntade sig mycket av laget inför EM men man tog sig lång och man vann mot Kroatien och 24 poäng på tio matcher.

Men det finns ingen spelare i laget som direkt stack ut utan EM var en laginsats där alla spelade på sitt bästa sätt. Antonio Contes perfekta strategi och medvetenhet om motståndarna och en sammanspelad backlinje från Juventus gjorde att man vann mot Belgien och Sverige. Man slog också ut Spanien och sedan åkte man själva ut mot Tyskland i kvartsfinalen.

Så här tänker vi

Lite svårt att sia om dagens match men vi tror att båda lagen får sina chanser och spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.1 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar