Italien vs Argentina – Speltips Fotbolls-VM Damer

Italien har aldrig gått längre en kvartsfinal i Damernas Fotbolls-VM och därmed har laget ett tydligt mål efter att de äntligen blivit helt professionella efter förra årets Europamästerskap. De har en bra form med sig in i gruppspelet då Milena Bertolinis lag är obesegrade i fyra matcher med tre vinster och en oavgjord. Alla tre av dessa segrar kom med en marginal av ett mål. Oddsen hos Svensk Betting pekar på Italien som vinnare och om de kan fortsätta sin fina form lär de kunna besegra Argentina.  Matchen kommer att spelas på Eden Park i Auckland.

Datum: 24 juli 2023
Avspark: 10:00
Arena: Eden Park (Auckland)

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Italien är klara favoriter

Italien är de klara favoriterna att ta sig vidare från gruppen och har som mål att gå längre än kvartsfinal i detta VM. Det var ett vägvinnande spel och Milena Bertolinis erfarenhet som ledde Le Azzurre laget till kvartsfinal i VM 2019. Nu har de en bra chans att nå sina mål. Håll ett öga på är Valentina Giacinti som visat sin skicklighet genom att göra många mål i Serie A Femminile samt i Italiens senaste matcher.

Argentina kämpar för att överleva

Å andra sidan kommer Argentina in i turneringen med förhoppningar om att göra en stark insats. Laget har dock aldrig nått slutspelet i VM.  De har dock haft en bra form inför turneringen med fem vinster och en oavgjord. Men de har haft svårt mot europeiskt motstånd tidigare och de har svårt att stå emot de starkare nationerna

Italien tar hem detta enkelt

Med tanke på deras form och erfarenhet är Italien klara favoriter att vinna över Argentina. Vi tror att Italien kommer att kontrollera spelet och vinna matchen. Av denna anledning väljer vi att spela på Italien som vinnare till oddset 1,70 hos Speedybet.

Vårt speltips: Italien vinner VM-matchen mot Argentina till oddset 1,70 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller