Italien vs Finland – Vänskapsmatch

Italien vs FinlandItalien fortsätter värma upp inför EM slutspelet med en match mot Finland. Detta är två lag som inte helst går framåt och säkrar helst upp hemma. Defensiven hos Italien är extremt bra på grund av deras långa kännedom om varandra och hur det spel Italien vill spela är fast rotat in i varje spelare. Det är framåt som Italien är extremt tunnt i året omgång av EM. Deras främsta målgörare Graziano Pelle är inte ens startspelare som målskytt i sitt lag Southhampton. Och det är han som är Italiens främsta målskytt just nu. På mittfältet prioriterar man också hellre sitt försvar än sitt anfall då Thiago Motta och Daniele De Rossi är starkare i sitt försvarspel än i sitt anfallsspel.

Spela hos Leo Vegas och får otroliga 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I lördags lyckades dom vinna knappt mot Skottland då Graziano Pelle gjorde matchens enda mål. Innan dess hade man blivit krossad av Tyskland med 4-1 vilket belyser hur viktig deras Juventus backlinje är intakt och får spela.

Finland lyckades mot alla odds hålla tillbaka Belgarna i onsdags och spelade 1-1 mot kanske ett på pappret världens bästa lag, Belgien. Faktiskt ledde Finland ända intill slutet då Romelu Lukaku lyckades kvittera för sitt Belgien. Vi spelar på Under 2.5 mål till oddset 1.8 hos Leo Vegas

Vi spelar: Under 2.5 hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com