Italien vs Holland – Träningslandskamp

italien landslag sloganVM i Ryssland stundar men vi har valt att lägga fokus på två stornationer som faktiskt missar VM. Detta kan skyllas på Sverige som både direkt och indirekt slog ut bägge nationerna. Oavsett vilket är det 22 spelare av yttersta världsklass som drabbar samman på Olympiastadion i Turin. Blir det Holland eller Italien som får med sig glädjen efter matchen?

Hemmalaget Italien

Italien har ett landslag med världsspelare på varje position trots att målvakten Buffon gått i pension efter uttåget ur Playoff. In kom Roberto Mancini som inte fått resultaten med sig även om motståndet varit oerhört tufft. Italien spelar inte VM vilket är synd för många fotbollsälskare men knappast för oss svenskar som är anledningen till att de inte spelar. Nu ställs man mot Holland – en nation som är i samma sits som Italien!

Bortalaget Holland

Blind som tränare var knappast någon succe och sedan den holländska landslagstränaren fick lämna har resultaten kommit. Man vann bland annat mot Portugal med 3-0 och även om det var en träningsmatch ser det ut som landslaget njuter betydligt mer när de spelar nu jämfört med tidigare. Holland tog medalj i två raka VM men 2018 får man inte chansen att repetera bedriften. Frågan är om man ens lyckas göra mål mot en solid defensiv som den Italien och Mancini ställer upp med.

Så här tänker vi

Italien brukar vara stabila defensivt och lär inte vilja släppa till något mot ett offensivt lagt Holland. På hemmaplan brukar man vara starka och lär vilja visa upp sig från sin bästa sida efter den senaste tidens hemskheter. Vi tror på en målsnål tillställning och väljer att spela under 2,5 mål till oddset 1,68 hos Unibet.

Vårt speltips: Det blir mindre än 2,5 mål till oddset 1,68 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com