Italien vs Polen – UEFA Nations League

Italia Nations League är igång för full rulle och och först ut i Grupp A är Italien som tar emot Polen i studentstaden Bologna, som faktiskt har världens äldsta universitet. Om italienarna ska utbilda Polen i hur man spelar fotboll får tiden utvisa men laget är ganska klara favoriter inför drabbningen mot Lewandowski och hans gäng. Polen vill dock ha revansch efter ett svagt VM medan Italien börjar om på ny kula efter att inte ens ha gått till VM, för första gången sedan 1958.

Hemmalaget Italien

Italien missade VM och har sedan i Playoff mot Sverige inte spelat en tävlingsmatch. Man har däremot spelat fem träningsmatcher, men bar vunnit en av dessa, mot svaga Saudiarabien dessutom. I övrigt har det blivit förlust mot Argentina och Frankrike medan man spelat oavgjort mot England och Nederländerna. Tufft motstånd javisst men Gli Azurri är knappast vad de en gång varit.

Bortalaget Polen

Polen var en besvikelse i VM. Redanefter två matcher var laget utslagna och därför räckte inte ens än seger i sist matchen mot Japan för att rädda ansiktet. Största stjärnan är som vanligt Lewandowski och han verkar ha hittat formen så här i säsongsinledningen. Efter att ha gjort hattrick i supercupfinalen har Lewandowski gjort två mål på de inledande två matcherna. Räcker det till att hota Italien på bortaplan?

Så här tänker vi

Polen har ett bra lag och imponerade i förra kvalet men var inte särskilt vassa i VM. Italien har nytt lag och ny tränare och dessutom fördelen av hemmaplan. Man vill visa att man är en toppnation och Nations League är det perfekta forumet för detta. Framförallt måste Italien ha seger eftersom gruppens andra lag, Ronaldos Portugal, blir en tuff nöt att knäcka. Vi tror att Italien vinner matchen och väljer att spela på seger för hemmalaget till oddset 1,58 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Italien vinner över Polen till oddset 1,58 hos Mobilebet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com