Italien vs Saudiarabien – Vänskapslandskamp

italienVM närmar sig med stormsteg och mängder av intressanta träningslandskamper ska avverkas först innan turneringen i Ryssland drar igång den 14:e juni. Laget som inleder hela turneringen tillsammans med värdlandet Ryssland är Saudiarabien som spelar premiären. Nu väntar kanske en ännu tuffare uppgift även om den rent sportsligt inte har någon betydelse. En tuff bortamatch mot Italien som vi alla vet inte spelar VM 2018.

Hämta din välkomstbonus på upp till 1000 kronor hos Betser

Hemmalaget Italien

Laget med nästan samma hybris som England missade ett mästerskap för första gången sedan 1958. Sverige var för svåra för “Gli Azzuri” som inte mäktade Jacob Johanssons skott eller kunde tränga igenom Granqvist och Lindelöf. Förre tränaren fick sparken och in kom Montella som nu måste ingjuta självförtroende i laget igen. När Saudiarabien laddar för sommarens fotbollsfest får Italienarna istället ladda för EM 2020.

Bortalaget Saudiarabien

Det politiskt strikta Saudiarabien var Sveriges motståndare i åttondelsfinalen VM 1994. Det var senaste gången laget tog sig vidare från gruppspelet och inte särskilt mycket talar för att det blir någon upprepning nu 24 år senare. Laget har en grupp med Uruguay som är gruppfavorit och dessutom värdnationen Ryssland. Salahs Egypten är det sista laget i gruppen som beskrivs lite skämtsamt som “putins grupp” då värdlandet fick en väldigt enkelt lottning.

Så här tänker vi

Italien vill visa sig från sin bästa sida efter fiaskot mot Sverige och med ny tränare Montella lär man inte ha några som helst problem med att besegra Saudiarabien. Spelarna kommer vara taggade och vi tror det lossnar rejält för Italien. Saudiarabien har inte särskilt solid defensiv vilket tyder på att det kan bli många mål i matchen. Vi väljer därför att spela över 2,5 mål till oddset 1,80 hos Betser.

Vårt speltips: Träningslandskampen mellan Italien mot Saudiarabien innehåller över 2,5 mål till oddset 1,80 hos Betser.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com