Italien vs Spanien – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Italien

italien-vs-spanien-vmNya tränaren Giampiero Ventura har en tufft jobb med att ersätta gamla tränaren Antonio Conte. Antonio Conte tog Italien till kvartsfinalspel under EM trots att man hade en på förhand nederlagstippat laguppställning.

Man slog Belgien i sin öppningsmatch och man slog ut titelförsvararna Spanien innan de själva blev utslagna av Tyskland på straffar. Tyvärr började det inte så bra för nya tränaren när man nyligen förlorade med 3-1 mot Frankrike och på hemmaplan dessutom. Men sedan slog man Israel med 3-1 och lite av skadan mot Frankrikematchen blev reparerad. Nu väntar en svår match mot Spanien som också har ny tränare inför VM kvalet och man måste spela med ett mycket starkt försvarsspel.

Bortalaget Spanien

Spaniens tränare Vicente Del Bosque lämnade laget efter EM uttåget och man ersatte honom med Julen Lopetegui. Detta var en följd av att man spelade dåligt under EM och att man tidigt också fick lämna turneringen.

Den nya tränaren Julen Lopetegui har inte väntat med att göra stora förändringar i laget och att få ordning på sitt lag. Med nya tränaren vann man med 2-0 mot Belgien i en vänskapsmatch och där David Silva gjorde två mål. Första matchen för Lopetegui var dock mot Liechtenstein på hemmaplan och den matchen vann man med hela 8-0 och återigen gjorde David Silva två mål i den matchen.

Så här tänker vi

Vi tror mest på Spanien och den nya tränarens spelstil och spelar Vinst för Spanien till oddset 1.75 hos redbet.

Vi spelar: Vinst för Spanien hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com