Italien vs Spanien – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Italien

italien-vs-spanien-vmNya tränaren Giampiero Ventura har en tufft jobb med att ersätta gamla tränaren Antonio Conte. Antonio Conte tog Italien till kvartsfinalspel under EM trots att man hade en på förhand nederlagstippat laguppställning.

Man slog Belgien i sin öppningsmatch och man slog ut titelförsvararna Spanien innan de själva blev utslagna av Tyskland på straffar. Tyvärr började det inte så bra för nya tränaren när man nyligen förlorade med 3-1 mot Frankrike och på hemmaplan dessutom. Men sedan slog man Israel med 3-1 och lite av skadan mot Frankrikematchen blev reparerad. Nu väntar en svår match mot Spanien som också har ny tränare inför VM kvalet och man måste spela med ett mycket starkt försvarsspel.

Bortalaget Spanien

Spaniens tränare Vicente Del Bosque lämnade laget efter EM uttåget och man ersatte honom med Julen Lopetegui. Detta var en följd av att man spelade dåligt under EM och att man tidigt också fick lämna turneringen.

Den nya tränaren Julen Lopetegui har inte väntat med att göra stora förändringar i laget och att få ordning på sitt lag. Med nya tränaren vann man med 2-0 mot Belgien i en vänskapsmatch och där David Silva gjorde två mål. Första matchen för Lopetegui var dock mot Liechtenstein på hemmaplan och den matchen vann man med hela 8-0 och återigen gjorde David Silva två mål i den matchen.

Så här tänker vi

Vi tror mest på Spanien och den nya tränarens spelstil och spelar Vinst för Spanien till oddset 1.75 hos redbet.

Vi spelar: Vinst för Spanien hos redbet.

Lämna en kommentar