Italien vs Sverige – EM

Hemmalaget Italien

Italien vs SverigeItalien var inte med innan i förhandssnacket kring potentiella vinnare i årets upplaga av EM men efter deras imponerande seger mot det lovande Belgiska landslaget ser det ljust ut för Italien just nu.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Italien visade prova på både skicklighet och tålamod i matchen mot Belgien och trots att man är kända för att spela defensivt och lite tråkigt hade man ändå gott om chanser framåt. Antonio Candreva och Matteo Darmian som spelade yttrar på var sin kant stormade fram på planen och fick bollar från den skickliga mittbacken Andre Barzagli.

Den välskolade defensiven hos tränaren Antonio Contés Italienska lag stoppade effektivt alla anfall som det skickliga Belgien kunde frammana. Till slut kunde den energiske Candreva hitta en långboll till Graziano Pelle som på halvvolley säkert dunkade in bollen i nät.

Bortalaget Sverige

Chansen för Sverige att ta sig vidare är inte borta men långtifrån säker som den hade kunnat vara om man inte hade spelat så misserabelt dåligt eller rentav nervöst i matchen mot Irland. Sverige hade kanske mest bollinnehav men dåligt passningspel och Irlands effektivitet stoppade Svenskarna framåt.

Den här oavgjorda matchen gör att Sverige måste ta många poäng mot lag som Italien eller Belgien och förmodligen vinna någon av matcherna. Det är något som det något fantasilösa lag som Sverige är i årets upplaga förmodligen inte kommer att klara.

Så här tänker vi

Vi tror att Sverige kommer att spela bättre idag mot Italien (svårt att spela sämre än mot Irland) men trots det kommer Italien att vinna och vi spelar Vinst för Italien till oddset 1.83 hos Betsson

Vi spelar: Vinst för Italien hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar