Italien vs Sverige – EM

Hemmalaget Italien

Italien vs SverigeItalien var inte med innan i förhandssnacket kring potentiella vinnare i årets upplaga av EM men efter deras imponerande seger mot det lovande Belgiska landslaget ser det ljust ut för Italien just nu.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Italien visade prova på både skicklighet och tålamod i matchen mot Belgien och trots att man är kända för att spela defensivt och lite tråkigt hade man ändå gott om chanser framåt. Antonio Candreva och Matteo Darmian som spelade yttrar på var sin kant stormade fram på planen och fick bollar från den skickliga mittbacken Andre Barzagli.

Den välskolade defensiven hos tränaren Antonio Contés Italienska lag stoppade effektivt alla anfall som det skickliga Belgien kunde frammana. Till slut kunde den energiske Candreva hitta en långboll till Graziano Pelle som på halvvolley säkert dunkade in bollen i nät.

Bortalaget Sverige

Chansen för Sverige att ta sig vidare är inte borta men långtifrån säker som den hade kunnat vara om man inte hade spelat så misserabelt dåligt eller rentav nervöst i matchen mot Irland. Sverige hade kanske mest bollinnehav men dåligt passningspel och Irlands effektivitet stoppade Svenskarna framåt.

Den här oavgjorda matchen gör att Sverige måste ta många poäng mot lag som Italien eller Belgien och förmodligen vinna någon av matcherna. Det är något som det något fantasilösa lag som Sverige är i årets upplaga förmodligen inte kommer att klara.

Så här tänker vi

Vi tror att Sverige kommer att spela bättre idag mot Italien (svårt att spela sämre än mot Irland) men trots det kommer Italien att vinna och vi spelar Vinst för Italien till oddset 1.83 hos Betsson

Vi spelar: Vinst för Italien hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com