Italien vs Tyskland – U21 EM

Hemmalaget Italien

Första matchen vann dem enkelt men nu ligger man lika med tre poäng och samma som Tjeckien vilket gör att även om man vinner idag är det inte säkert att man tar sig vidare i turneringen och det är säkert en missräkning. Italienarna vet vad som står på spel i dagens match och de kan alltså inte som vanligt bara vänta in motståndarna och sedan blixtsnabbt kontra in bollarna utan de måste idag själva vara det förande laget och säkerställa att tre poäng hamnar på kontot.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Problemet för laget har varit försvaret och målproduktionen och idag måste alla lagdelar vara fullt fokuserade på sina uppgifter om man skall vinna matchen.

Bortalaget Tyskland

Även Tyskland vann sin första match ganska enkelt och Tyskland ligger i topp i sin grupp med full pott så här långt. Inför matchen behöver dem bara en poäng för att vara säkra på fortsatt spel i turneringen. Som matcherna har sett ut tidigare har Tyskland haft ett bra anfallsspel och hela laget har spelat stabilt. Mot både Tjeckien och Danmark kunde vi se hur snabbt tyskarna anfaller och med vilken fart spelaren Serge Gnabry anföll. Fortsätter bara Tyskland att spela på samma sätt har man goda chanser till minst en poäng men också till full pott.

Så här tänker vi

Med tanke på att Italien behöver anfalla så tror vi att tyskarna kommer att få kontra en hel del på ett glest försvar så vi väljer att spela Tyskland över 1.5 lagmål till oddset 2.10 hos Mybet

Vårt speltips: Tyskland över 1.5 lagmål 2.10 hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com