Jamaica vs Mexiko – Speltips Gold Cup Semifinal

Det väntar en spännande match Jamaica vs Mexiko - Speltips Gold Cup Semifinali Gold Cup semifinalen när Jamaica och Mexiko ställs mot varandra. Mexiko är klara favoriter till att nå finalen där vinnaren mellan USA och Panama väntar. Men Jamaica har gjort en bra turnering och vann sin kvartsfinal rättvist mot Guatemala med 1-0. De klarade också 1-1 mot USA i första gruppspelsmatchen och har endast släppt in ett mål i turneringen. Frågan är vem som har vad som krävs för att nå finalen? Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Mexiko som förväntas vinna men det blir ingen enkel uppgift.

Datum: 13 juli 2023
Avspark: 04:00

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Gold Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Jamaica har varit bra under Gold Cup

Jamaica inledde turneringen med att spela 1-1 mot favoriten och värdnationen USA. Därefter har de gått rent utan att släppa in mer än 1 mål. Mot Trinidad & Tobago vann de med 4-1 innan de avslutade gruppspelet med en 5-0-seger mot Saint Kitts and Nevis. I nattens kvartsfinal mot Guatemala var det jämnt. Men Bell kunde slå in matchens enda mål i 51:a minuten och därmed är Jamaica klara för semifinal. 

Mexiko har blandat och givit i turneringen 

Mexiko inledde turneringen med 4-0 mot Honduras och 4-1 mot Haiti. I sista gruppspelsmatchen föll de överraskande mot Qatar med 0-1 men tog ändå hem gruppsegern. I kvartsfinalen mot Costa Rica var det en pressad förbundskapten som behövde en vinst. Det var en tät match där Pineda satte 1-0 i 52:a minuten på en kylig straff. I den 87:e minuten satte sedan Sanchez 2-0 och punkterade matchen. 

Mexiko når final

Mexiko har vunnit Gold Cup flest gånger och hoppas på en ny final där det med stor sannolikhet väntar USA. Trots att spelet inte varit allt för övertygande hoppas Mexiko kunna vinna mot ett på pappret svagare motstånd. Vi tror att Mexiko vinner vilket vi spelar till odds 1,36 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Mexiko vinner mot Jamaica till odds 1,36 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Gold Cup