Japan vs Kroatien – Speltips VM 2022 Åttondelsfinal

Japan speltips Kroatien Åttondelsfinal VM 2022Inte många hade trott att Japan skulle ta sig vidare till åttondelsfinal när de hamnade i en grupp med såväl Spanien som Tyskland. Men efter dubbla segrar mot de två Europeiska giganterna är detta exakt vad som inträffat. Nu ska de möta ännu en europeisk jätte när Kroatien står för motståndet. Ett Kroatien som långsamt växt in i turneringen. Nu återstår det att se om Japan har ännu en skräll i sig eller om det blir Kroatien som överraskande kammar hem segern?

Datum: 5 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)
Domare: I Elfath (USA)

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Japan är underdogs

Japan må ha tagit segrar mot såväl Spanien som Tyskland men tittar vi på oddsen hos experterna inom svensk betting är det helt klart Kroatien som är favoriter. Dock har Japan minst sagt imponerat i turneringen där den enda förlusten kom oväntat mot Costa Rica. Men att vinna både mot Tyskland och Spanien gör att laget helt klart är att räkna med. Nu återstår det att se om de har vad som krävs att slå ut Kroatien också.

Kroatien ser solida ut

Kroatien har tagit sig till åttondelsfinal genom att sluta tvåa bakom Marocko men före Kanada och Belgien. Laget spelade 0-0 mot såväl Marocko och Belgien men tog en stabil 4-1-seger mot Kanada. Laget har rutin så det räcker och blir över och ser ut att gå mot kvartsfinal.

Kroatien lirkar sig vidare

Även om Japan överraskat starkt tror vi att Kroatien har vad som krävs för att nå kvartsfinal. Det kan dock krävas förlängning i denna åttondelsfinal av VM 2022. Därför spelar vi Kroatien som vinnare inklusive övertid till oddset 1,50 hos Campobet.

Vårt speltips: Kroatien tar sig vidare till kvartsfinal till oddset 1,50 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller