Japan vs Paraguay – Träningslandskamp

japan team nationalNu är det inte alls många dagar kvar tills Fotbolls-VM öppnar upp dörrarna och vad passar bättre än en klassisk match mellan Japan och Paraguay. Den sistnämnda missar VM och har haft det tufft på den högsta nivån sedan målvakten Chilavert la handskarna på hyllan. Japan gör sitt sjätte raka VM men har aldrig tagit sig förbi åttondelsfinalen. Nu väntar Paraguay i en träningsmatch!

Hemmalaget Japan

Japan har gått till sex raka VM men aldrig tagit sig längre än åttondelsfinal. I förra mästerskapet – som gick i Brasilien – åkte man ur gruppen men i år har man andra planer. Laget har hamnat i VM:s enklaste grupp med Polen, Senegal och Colombia som motståndare. Knappast någon skräckgrupp. Den rutinerade stjärnan Honda behöver prestera på topp om laget ska ha en chans att ta sig vidare och detsamma gäller om man vill besegra Paraguay.

Bortalaget Paraguay

2010 var senaste gången Paraguay spelade ett VM och då gick det väldigt bra när man gick hela vägen till kvartsfinal. Under 2017 och 2018 lyckades man dock inte nå upp till någon särskild nivå och i det tuffa kvalet i Sydamerika missade man för andra gången i rad att ta sig till VM. Även om laget har bra spelare måste man få ihop ett lag om man ska lyckas till 2020 i Qatar. Men först väntar träningsmatch mot Japan, en match som knappast blir någon superthriller.

Så här tänker vi

Även om Japan ska spela VM och Paraguay får titta på är det inte särskilt stor skillnad mellan de båda lagen. Visserligen har man en hel del bra spelare som till exempel Dortmunds Kagawa men samtidigt är Paraguay underskattade. Vi tror dock att Japan är snäppet vassare och i en jämn match lyckas besegra sydamerikanerna. Vi väljer därför att spela på seger för japsarna till oddset 2,50 hos Redbet.

Vårt speltips: Japan besegrar Paraguay till oddset 2,50 hos RedBet

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com