Japan vs Polen – Fotbolls-VM 2018

Kagawa japanDags för den sista gruppspelsdagen och först ut är grupp H som ska avgöras. Polen har varit VM:s kanske största besvikelse och är redan utslagna medan Japan överraskande leder gruppen på fyra poäng. För japanerna behövs dock med största sannolikhet en seger för att vinna gruppen vilket kan ge en lättare väg i åttondesfinalen.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Japan

Japan har överraskat hittills och laget leder grupp H inför avslutade matcherna, dock på samma poäng och målskillnad som Senegal. Mot Colombia fick sydamerikanerna en oerhört tidig utvisning och kunde vinna med 2-1. Mot Senegal spelade laget mer på resultat vilket gick vägen. Nu ställs man mot ett Polen där man är knappa favoriter, något man inte varit inför turneringen.

Bortalaget Polen

Polen har varit VM:s största besvikelse och inte ens Lewandowski har presterat. Anfallaren var lysande i kvalet med 16 mål men i VM har allt skitit sig för Polen. Efter två raka förluster är laget nu utslagna men på pappret har man ändå ett bättre lag än japanerna. Kan laget rädda en någorlunda heder genom en vinst i sista matchen. Det hade även varit kul att se “Lewa” gör att mål i denna turnering.

Så här tänker vi

Polen har inte lyckats i detta mästerskap men en seger mot Japan skulle i alla fall ge laget något positivt att flyga tillbaka med. På pappret har man ett bättre lag än Japan och det känns som polackerna vill få med sig en seger hem. Når man upp i den nivån man kan så kommer man besegra Japan. Vi väljer därför att spela seger för Polen till oddset 2,90 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Polen besegrar Japan till oddset 2,90 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com